Anca Țurcașiu, foarte atentă la siluetă. Anca Țurcașiu a avut mereu o siluetă de invidiat. Mulți dintre fanii artistei spun că arată chiar mai bine decât la 20 de ani, iar trupul ei de invidiat face furori.

Ei bine, cei care o urmăresc și o invidiază pe solistă trebuie să știe că rezultatele fabuloase nu vin singure. Anca Țurcașiu este foarte atentă la regimul alimentar de la care are grijă să nu se abată aproape niciodată.

Anca Țurcașiu, foarte atentă la siluetă. Cântăreața mănâncă foarte sănătos chiar și de sărbători: „Sunteți foarte curioși”

În cadrul unei emisiuni culinare la care a luat parte recent, Anca Țurcașiu a mărturisit că aproape niciodată nu i-a plăcut să mănânce carne, așa că i-a fost foarte ușor să o excludă cu desăvârșire din alimentația sa zilnică.

„Am eliminat din alimentație carnea definitiv.

Mie nu mi-a plăcut niciodată. Mama mea gătea toate mâncărurile cu carne, fasole verde cu carne, mâncare de cartofi cu carne, mazăre cu carne, era un chin pentru mine să le mănânc”
, a declarat Anca Țurcașiu.

Totuși, cântăreața nu doar că a eliminat carnea din mâncărurile pe care le pregătește, ci este atentă ca toate preparatele să fie sănătoase și cât mai hrănitoare.

Citește și: Cei care vor să își unească destinele în fața lui Dumnezeu trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Oamenii sunt revoltați: „Anormal, cum să mi se pară?!”

Stilul de viață pe care îl urmează la nivel alimentar se menține și la momentele importante sau la sărbători, atunci când cei mai mulți români au mesele pline cu bunătăți tradiționale.

Cu ceva timp în urmă, Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare ce fel de meniu a pregătit pentru masa de Paște.

„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline.

O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a spus Anca Țurcașiu pe TikTok.