Anca Țurcașiu a lăsat-o pe Teo Trandafir cu gura căscată. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Aceasta este recunoscută atât pentru calitățile sale vocale, cât și pentru frumusețea ei.

Recent însă, aceasta a reușit să o dea cu adevărat pe spate pe iubita prezentatoare TV, Teo Trandafir, care nu și-a putut crede ochilor. 

Anca Țurcașiu a lăsat-o pe Teo Trandafir cu gura căscată. Imaginea care „a făcut lumină”

Chiar dacăț are 52 de ani, Anca Țurcașiu este la fel de frumoasă ca în tinerețe, fapt ce a fost remarcat de către Teo Trandafir. Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram, o imagine cu mama sa, ceea ce i-a surprins pe fanii ei.

Când a văzut fotografia, realizatoarea TV a lăsat un comentariu la aceasta și a dezvăluit că acum înțelege de unde a moștenit Anca Țurcașiu frumusețea și calitățile sale.

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show” “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

„Acum înțeleg că, de fiecare dată, o văd în ochii tăi. De-aia ești atât de bună și frumoasă”, a fost reacția pe care Teo Trandafir a avut-o după ce a văzut fotografia publicată de Anca Țurcașiu.

Fanii artistei, de acord cu mărturisirea pe care a făcut-o Teo Trandafir: „La primul impact am crezut că ești tu”

Fanii artistei au reacționat imediat la imaginea cu mama Ancăi Țurcașiu, pe care vedeta a postat-o în mediul online. Nu doar Vedeta Kanal D a lăsat un comentariu la imaginea care a făcut furori, ci și fanii artistei.

Internauții au fost uluiți de asemănarea care există între artistă și mama sa.

Citește și: Rebecca, sinceră cu privire la strategiile concurentelor de la „Bravo, ai stil!”. Tânăra a dezvăluit tot: „Tactica mea e să fiu eu”

„Am crezut că tu ești, wow, cât îi semeni”, „Semănați cu mama”, „Am înțeles de unde ai moștenit tot ce e frumos”, „Ce asemănare”, „La primul impact am crezut că ești tu, vai, cât de mult semeni cu mama ta!”,

sunt o parte dintre comentariile de la postarea Ancăi Țurcașiu.