Bianca Drăgușanu, investiție importantă! Bianca Drăgușanu se bucură de o viață de succes și are grijă să își facă toate poftele. Vedeta nu se uită la bani atunci când își dorește ceva, așa cum s-a întâmplat și recent.

Bianca Drăgușanu nu a stat mult pe gânduri și a scos banii din buzunar tocmai pentru un apartament în Dubai, pe care nici măcar nu l-a văzut înainte să îl achiziționeze.

Bianca Drăgușanu, investiție importantă! Vedeta este foarte încântată de apartamentul din orașul de lux

Bianca Drăgușanu  este foarte hotărâtă și determinată să își ofere tot confortul de care are nevoie și pe care îl dorește. În ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat, vedeta a dezvăluit că vrea să își facă timp să viziteze apartamentul pe care îl deține de curând în Dubai și pe care nici măcar nu l-a văzut înainte să îl achiziționeze.

Totuși, vedeta nu va pleca chiar acum să își vadă noua locuință, ci vrea să aștepte până când fiica sa, Sofia, va începe școala și toate detaliile care o privesc pe micuță vor fi în ordine. Astfel, Bianca Drăgușanu mai are puțină răbdare până să ajungă în noua ei casă, care a fost destul de costisitoare.

Citește și: Antonio Pican a dat cărțile pe față! Vedeta a dezvăluit ce relație are cu Andreea Bostănica: „Este o fată foarte simpatică, foarte drăguță”

„Ideea e că în toți anii ăștia am fost în toate locurile. Nu neapărat că îmi lipsește să plec, dar cu siguranță se va întâmpla asta în scurt timp, după ce începe Sofia școala și se aranjează cumva lucrurile o să plec. Mă duc să îmi văd apartamentul din Dubai, că am apartament și nici nu l-am văzut și e gata. Am investit mulți bani acolo și mă duc să văd pe ce am dat banii”,

a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru un post de televiziune.