Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru cel care a susținut-o după moartea lui Nosfe. De când regretatul artist a plecat dintre noi, Mădălina Crețan a fost susținută emoțional constant de către prietenii lui Nosfe, care la rândul lor îi duc lipsa vedetei.

Cu câteva ore în urmă, Mădălina Crețan a postat un mesaj plin de recunoștință față de LU-K Beats, cu ocazia zilei lui de naștere.

Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru cel care a susținut-o după moartea lui Nosfe. Ce i-a transmis aceasta lui LU-K Beats: „Îți mulțumesc că ești familie”

Soția regretatului artist i-a transmis un mesaj plin de recunoștință cântărețului LU-K Beats. În câteva cuvinte, Mădălina Crețan i-a mărturisit prietenului ei și a lui Nosfe că îi mulțumește foarte mult pentru sprijinul din ultimul an, pentru prietenie sinceră și pentru tot ajutorul.

Citește și: Daniela Gyorfi, categorică cu privire la viitorul fiicei sale! Vedeta nu își dorește ca Maria să îi calce pe urme: „Dacă îşi doreşte cu adevărat, o voi susţine”

Alături de mesajul emoționant, Mădălina Crețan a postat pe contul ei de Instagram și mai multe fotografii cu ea, Nosfe și LU-K Beats. 

„Îți mulțumesc că ai fost sprijinul meu în ultimele luni, îți mulțumesc că ești prietenul nostru din totdeauna, îți mulțumesc că ești prietenul lui, îți mulțumesc că nu ai

renunțat la el, îți mulțumesc că ești familie, îți mulțumesc că ești un suflet bun, îți mulțumesc că ești! La mulți ani, @lukbeats Te iubesc! Uneori engleza sună mai bine, alteori cuvintele nu sunt suficiente, dar sper că știi că orice ar fi, te voi sprijini mereu!”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri fără perdea despre Antonia. Vedeta Kanal D2 nu s-a abținut: „M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros”

La scurt timp după că Mădălina Crețan a postat mesajul, LU-K Beats i-a răspuns la urarea inedită pe care a primit-o cu ocazia zilei sale de naștere. La rândul său, cântărețul și-a exprimat sentimentele puternice de prietenie pe care le are pentru cei doi soți. 

„Vă iubesc mult pentru totdeauna”, a răspuns artistul într-un comentariu, împreună cu mai multe emoticoane.