Tragedia care i-a încercat familia, în octombrie anul trecut, atunci când rapperul s-a prăbușit în locuința lui, după un concert, a fost pe cât de subită, pe atât de mediatizată.

Pentru prima dată, soția regretatului artist Nosfe a făcut declarații despre cum a trecut prin acele zile negre și cine i-a fost alături.

Potrivit mărturisirilor făcute de ea în emisiunea "În Oglindă", șocul a fost atât de mare pentru ea, încât nu s-a putut ocupa nici măcar de funeraliile soțului ei.

"Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.

A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (...)Îmi

este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice."
, i-a declarat Mădălina Crețan lui Mihai Ghiță.

Moartea soțului devenise subiect de primă pagină și, în ciuda mediatizării agresive, Mădălina a explicat de ce nu a impus reguli stricte la înmormântarea soțului ei.

"Motivul pentru care noi am decis să facem acest lucru public a fost pentru fanii lui, pentru oamenii care i-au îndrăgit muzica, cei care l-au cunoscut și l-au iubit. 

Pentru oamenii care îi trimiteau mesaje atunci când erau pe patul de spital, în preajma unei transfuzii de celule stem. Sau treceau prin alte clipe grele, medical vorbind.

Pentru băieții care n-au avut tați și i-au cerut lui un sfat.  Și atunci mi s-a părut corect pentru acești oameni ca ei să-și poată lua rămas bun într-o oarecare măsură de la acest om care a însemnat mult mai mult pentru ei decât un simplu cântăreț pe o scenă."

, a mai declarat ea, emoționată, la Kanal D2.

Emisiunea "În Oglindă", prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, la Kanal D2.