Antonio Pican a dat cărțile pe față! Andreea Bostanica și Antonio Pican sunt printre cele mai apreciate vedete de către tinerii din România. Milioanele de admiratori pe care le au în mediul online au sperat că între frumoasa TikTokeriță și cântăreț se leagă o adevărată idilă, după ce au colaborat și au postat mai multe imagini pe conturile de socializare, acolo unde păreau foarte apropiați.

Iată însă că speranța fanilor celor doi nu s-a concretizat, așa cum a dezvăluit artistul în fața Biancăi Drăgușanu, la „Detectorul de minciuni”.

Antonio Pican a dat cărțile pe față! Ce legătură are cu Andreea Bostănica?

Antonio Pican nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața sa amoroasă. După ce a avut o relație lungă cu Bibi, fanii acestuia au sperat că inima vedetei iubește din nou. Iată însă că, chiar dacă acest lucru este sau nu adevărat, Andreea Bostanica nu este iubita lui Antonio Pican.

Acesta a mărturisit că singura relație dintre el și Andreea Bostanica este cea de prietenie, însă nu se pune problema de ceva mai mult. Antonio Pican crede că între el și Andreea Bostănica nu ar putea niciodată să fie niciodată o relație de dragoste, pentru că sunt diferiți și văd diferit lucrurile în ceea ce privește dragostea.

Citește și: Mircea Zara, invitatul Biancăi Drăgușanu, duminică, de la ora 14:00, la “Detectorul de minciuni”, la Kanal D2

Chiar și așa, Antonio Pican are doar cuvinte frumoase cu privire la influenceriță și a mărturisit că ar vrea ca vedeta să își găsească pe cineva potrivit pentru ea.

Bianca Drăgușanu: „Este ceva între tine și Andreea Bostănica?”

Antonio Pican: „Nu. Chiar nu. Am colaborat, suntem prieteni și nici dacă ea ar vrea sau și eu aș vrea, mi se pare că nu suntem pe aceeași lungime de undă privind partea asta cu iubirea.

Ea este o fată foarte simpatică, foarte drăguță și sper să își găsească un băiat cu care să fie pe aceeași lungime de undă.”