Antonio Pican nu se ferește de adevăr! Cu câțiva ani în urmă, Antonio Pican și Bibi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru că părea că idila lor va rezista o viață întreagă, fanii celor două vedete au fost foarte dezamăgiți atunci când aceștia au anunțat că au pus punct poveștii de iubire.

Despărțirea celor doi a fost și mai neașteptată, având în vedere că a venit la foarte scurt timp după ce Antonio Pican a cerut-o în căsătorie pe Bibi.

Antonio Pican nu se ferește de adevăr! Vedeta consideră fosta relație o lecție de viață: „Dacă nu mi s-ar fi întâmplat, nu ajungeam să fiu persoana care sunt acum”

Antonio Pican a fost invitatul Biancăi Drăgușanu în cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”. În fața prezentatoarei, cântărețul și-a deschis sufletul și nu s-a ferit să vorbească deschis chiar și despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu fosta sa parteneră de viață.

Vedeta consideră că relația pe care a avut-o cu Bibi a fost o adevărată lecție de viață, de care este fericit că a avut parte și pe care nu o regretă sub nicio formă.

Totuși, artistul nu mai vede vreo cale de împăcare între el și fosta sa parteneră, pentru că vedeta a dezvăluit că despărțirea celor doi s-a petrecut din mai multe motive.

Citește și: Răzvan Botezatu, invitatul Biancăi Drăgușanu, astăzi, de la ora 14:00, la “Detectorul de minciuni”, numai la Kanal D2

Bianca Drăgușanu: „Aș vrea să-mi caracterizezi într-un cuvânt, dacă poți, relația ta cu Bibi.”

Antonio Pican: „Lecție. O lecție bună de viață. Eu sunt foarte recunoscător pentru toate lucrurile care mi se întâmplă în viață, fie că sunt bune, fie că sunt rele.

Dacă nu mi s-ar fi întâmplat, nu ajungeam să fiu persoana care sunt acum. Am învățat să iubesc, am învățat cum să mă comport cu o femeie, am învățat foarte multe lucruri frumoase.(...)Nu există un motiv anume pentru care te desparți de o anumită persoană, sunt mai multe lucruri care se adună în timp. Nu cred că avem timp să povestim și nici nu aș povesti.”

Bianca Drăgușanu: „Crezi că ați mai putea forma un cuplu?”

Antonio Pican: „Nu, niciodată! E un subiect la care m-am gândit foarte mult după, nu e ca și cum arunc o vorbă acum din orgoliu, că foarte multă lume spune că nu ai mai putea fi cu ea. Nu e orgoliu, e un adevăr. Nu(n.red. n-au rămas prieteni), suntem cunoștințe.”

În ce relație au rămas Antonio Pican și Bibi: „Nu suntem prieteni”

Vedeta a dezvăluit că nu mai are sentimente pentru fosta sa parteneră de viață, însă nu ar exclude o colaborare profesională dacă aceasta ar fi adusă în discuție.

Dacă în ceea ce privește cariera, Antonio Pican este flexibil, în viața sa personală acesta este foarte hotărât. Cântărețul este sigur că nu mai are sentimente pentru fosta iubită, cu care nu a rămas deloc într-o relație apropiată.

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”: „Eu am participat la casting și m-am bătut cu Salma Hayek și Madonna ca să joc în acest film”

„Din partea mea cu siguranță, oricând. Nu combin profesia cu iubirea. Nu suntem prieteni, pentru mine prieten e omul acela cu care vorbești în fiecare zi. Nu aș putea să rămân prieten cu o persoană pe care am iubit-o, mi se pare toxic. Adică să vezi persoana iubită în brațele altcuiva, e cam neplăcut.(...) Dacă o văd pe stradă o salut.(...) Dacă n-aș mai putea să fiu împreună cu ea vreodată, cum aș putea să o mai iubesc?! N-au rămas(n.red. sentimente). Au plecat treptat”, a mai spus vedeta, la „Detectorul de minciuni”.