Lolrelai, Stefania Costache pe numele ei real, este o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc, însă ceea ce i-a făcut pe cei de acasă să o simpatizeze este simțul ei al umorului. Din cauza stilului nonconformist si rebel, Lolrelai a reușit sa atragă asupra ei mai multe antipatii, decât simpatii, doar ca nu o deranjează. Ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, iar Bianca Drăgușanu i-a adresat cele mai interesante întrebări, iar fanii au ocazia să o cunoască și mai bine pe Stefania Costache, în special trecutul ei. 

Citește și: Yamato Zaharia, prins cu minciuna în emisiunea Biancăi Drăgușanu! A recunoscut de ce s-a terminat, de fapt, relația cu Ema Karter: „Mi se pare trădare”

Ea a oferit mai multe detalii despre viața de dinainte de a deveni Lolrelai, despre fostele ei relații și ce părere are despre viața și cariera sa. În prezent, Lolrelai este o femeie curtată, dorită de mulți bărbați din showbiz, însă a dezvăluit că acest lucru se întâmplă deoarece stima ei de sine a crescut foarte mult.

Înainte să devină cunoscută, în viața ei amoroasă era o persoană dependentă de iubiții ei și accepta mai mult decât trebuia. Unul dintre foștii ei iubiți, cu care a și locuit, îi spunea că este prea urâtă să se culce cu el. 

Bianca Drăgușanu: Te măgulește faptul că ai atâția bărbați care te curtează?

Lolrelai: Da, indiscutabil.

Mi-am crescut stima de sine singură. A trebuit să mă cunosc, să mă descopăr, eu am fost o fire dependentă, cu multe frustrări, multe temeri. Partenerii mei erau Universul meu. Am trecut prin umilințe în cadrul relației. Eu când am ieșit public aveam multe de demonstrat, de recuperat. Am avut o relație de 3 ani cu un bărbat care mi-a spus că sunt prea urâtă să se culce cu mine.

Octav: De ce a stat cu tine dacă spunea asta? De ce a stat el cu tine?

Lolrelai: Pentru că am capacitatea asta, indiferent dacă am fost frumoasă sau urâtă, de a îl ridica pe celălalt, de a îl face pe omul de lângă mine să se simtă puternic. Eu i-am dat puterea mea.

Lolrelai, sinceră despre modul cum abordează bărbații din viața ei: „Îmi place să dau impresia de extrem de accesibilă”

Nu doar că și-a pus viața pe tavă, dar Lolrelai a făcut și dezvăluiri sincere despre bărbații din viața ei. Ea a mărturisit că preferă să dea impresia că este o „femeie ușoară”, deoarece în acest mod îi poate observa mai bine pe cei care încearcă să facă parte din viața ei și ce intenții au.

În realitate, ea este foarte selectivă și atentă la bărbații cu care alege să își petreacă timpul. 

Lolrelai: Îmi place să dau impresia de extrem de accesibilă, în contextul în care îi pot număra pe degete pe cei care m-au avut. Am venit la o vârstă la care sunt pe trecute, cum s-ar spune. Le dau impresia că sunt extrem de accesibilă și când ajung să mă cunoască nu înțeleg de ce. Eu pozând într-o „femeie ușoară”, ei vin într-o gardă accesibilă.