Leo de la Strehaia a scăpat de închisoare. Pe 5 septembrie 2023, Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare. La ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, personajul monden a fost așteptat de cei dragi.

Fostul partener al Loredanei Chivu și-a petrecut ultimii doi ani în spatele gratiilor, unde a ajuns în urma unei condamnări pentru evaziune fiscală.

Leo de la Strehaia a scăpat de închisoare. Ion Stelică Mihai se bucură de libertate: „Vă pup, prieteni!”

Ultimii ani din viața lui Leo de la Strehaia s-au scurs greu în spatele gratiilor, acolo unde a ajuns în urma acuzațiilor de evaziune fiscală. Acum, după ce a gustat din nou din libertate, Leo de la Strehaia le-a transmis un mesaj celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Leo de la Strehaia s-a confruntat și cu perioade mai dificile în spatele gratiilor. În anul 2021, după ce a fost încarcerat, bărbatul a ajuns de urgență la spital, chiar din celula sa, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Citește și: Mama Elodiei Ghinescu, dărâmată după ce Cristian Cioacă a fost eliberat! Femeia a răbufnit: „Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo nu-l voi ierta”

„Se simțea foarte rău. Din ce am înțeles, avea nevoie și de oxigen. Am vorbit puțin cu el, are mari probleme de sănătate. Sper să se refacă. El are mari probleme de sănătate, comorbidități cum se zice, încă de dinainte.

Tata se împăcase cu ideea că va ajunge la închisoare. Știa după felul în care s-a desfășurat procesul că nu are șanse să scape. Dar puteau să îl lase să își termine tratamentul, să scape de coronavirus, apoi să îl ducă acolo.

Iar asta din două motive, zic eu, de bun simț. Îi poate îmbolnăvi pe alții la închisoare și pentru că nu poate fi îngrijit așa cum trebuie la pușcărie, mai ales că el are probleme cardiace.

Este diabetic. E supraponderal și are și alte probleme de sănătate”, spunea la acea vreme Alin, fiul lui Leo, pentru FANATIK