Mama Elodiei Ghinescu, dărâmată după ce Cristian Cioacă a fost eliberat! După 9 ani în spatele gratiilor, judecătorii au decis ca fostul soț al Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă, să fie eliberat.

Vestea a căzut ca un trăsnet asupra asupra mamei Elodiei Ghinescu, care a avut o reacție extrem de nervoasă în urma deciziei magistraților.

Mama Elodiei Ghinescu, dărâmată după ce Cristian Cioacă a fost eliberat! Femeia nu este de acord cu judecătorii: „Nu-i voi uita niciodată rânjetul de pe buze”

Emilia Ghinescu a folosit cuvinte extrem de dure la adresa fostului ei ginere. Aceasta consideră că fostul polițist a petrecut prea puțin timp în spatele gratiilor, având în vedere că îl consideră vinovat cu vârf și îndesat pe Cristian Cioacă pentru dispariția fiicei sale.

Femeia nici nu vrea să se gândească la posibilitatea de a-l ierta vreodată pe Cristian Cioacă și spune că tot ce își mai dorește acum este să nu își mai plângă fiica în fața unui sicriu gol. 

„Nu înțeleg cum au putut lua o asemenea hotărâre. Omul acesta e un criminal, a săvârșit o faptă foarte gravă față de un seamăn al său, căruia i-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. Nu-i voi uita niciodată rânjetul de pe buze din sala de judecată. Omul acesta a fost un milog în pușcărie, ca să poată duce o viață liniștită, dar adevărata lui față numai Dumnezeu i-o cunoaște.


Foarte puțini oameni știu cum arată Cristian Cioacă pe interior. E un om rău, foarte rău!

Citește și: Monica Pop, copilărie umbrită de sărăcie. Mărturisirile emoționante ale renumitului medic: „Au fost niște lucruri greu de suportat”

N-o să mă caute niciodată Cristian Cioacă! Nu e prost și nu va face asta, fără niciun fel de dubiu.

Dar să știe că nu-l voi ierta vreodată. Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo și nici măcar atunci nu-l voi ierta. Nu există ființă umană precum Cioacă. Nu mai am nicio speranță că mai este vreo șansă să mai recuperez trupul fiicei mele. Dar mi-aș dori din tot sufletul să nu mai plâng la o cruce cu un sicriu gol.

Mi-au scris oameni din Codlea care l-au recunoscut și care mi-au garantat că cel mai probabil a ars-o în din Codlea… a pus și benzină, să fie sigur

că nu mai rămân urme. Ce om de pe planeta asta asta ar face asa ceva?! Te mai cerți, te mai bați poate, dar nicio persoană umană, fie ea proastă sau deșteaptă nu ar face așa ceva. Cristian Cioacă e un om rău, cu suflet negru. Doar iadul iadului cred că-l va primi!”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru Cancan.ro.