Cristian Cioacă scapă de închisoare, după 9 ani în spatele gratiilor! Este oficial! Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare, după ce a fost încarcerat timp de 9 ani. Decizia magistraților este definitivă și este aplicată chiar de marți, 22 august 2023.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost eliberat condiționat în cursul zilei de astăzi, după ce în anul 2014 a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, pentru uciderea și dispariția Elodiei Ghinescu, fapte de care a fost acuzat.

Cristian Cioacă scapă de închisoare, după 9 ani în spatele gratiilor! Fostul polițist a fost eliberat condiționat

După ce avocata Elodia Ghinescu a fost dată dispărută în anul 2007, chiar de către Cristian Cioacă, fostul ei partener, a fost demarată o anchetă amplă, a cărui principal suspect a fost aproape de la început Cristian Cioacă, care în acel moment era polițist.

Trupul avocatei nu a fost descoperit nici până în ziua de azi, iar Cristian Cioacă nu a recunoscut vreodată că și-ar fi ucis soția, însă fostul polițist a fost condamnat de către Curtea de Apel Pitești la un deceniu și jumătate de închisoare cu executare.

După ce a depus mai multe cereri pentru a fi eliberat condiționat, Cristian Cioacă a ajuns luna trecută în fața instanței, însă hotărârea a fost amânată până azi, 22 august 2023.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru cel care a susținut-o după moartea lui Nosfe. Ce i-a transmis aceasta lui LU-K Beats: „Cuvintele nu sunt suficiente”

„Admite contestaţia formulată de contestatorul(...) pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 8362/280/2023, desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând, În temeiul art. 59 Cod Penal (1969) cu aplic. art. 5 Cod penal (2009): Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni şi dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.C.C.

de sub puterea mandatului nr. 1631/2016 emis de Judecătoria Piteşti în baza sentinţei penale nr.

1373/2016, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în data de 22.08.2023 prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia luată de către Judecătoria Pitești.