Și-a ucis soția, apoi a vrut să își pună capăt zilelor! O crimă urmată de o tentativă de sinucidere a șocat o comunitate din Vrancea. Un bărbat de patruzeci de ani și-a înjunghiat soția, cu care era în divorț, iar apoi a vrut să își pună și el capăt zilelor. Gelozia extremă l-ar fi împins la acest gest.

„Tragedii, doi copii rămași fără mamă, fără tată”,

a spus o vecină.

Agresorul de patruzeci de ani și soția lui în vârstă de douăzeci și opt de ani au împreună doi copii. Pe rețelele de socializare pozau într-o familie fericită, însă în spatele aparențelor s-ar fi ascuns multe certuri. Cel mai des bărbatul ar fi avut crize de gelozie.

Și-a ucis soția, apoi a vrut să își pună capăt zilelor! Femeia se despărțise de agresor, însă i-a mai dat o șansă din iubire

Din acest motiv ar fi izbucnit și ultimul scandal, care s-a încheiat tragic. Orbit de furie, individul a închis copiii în casă, a așteptat ca tânăra să ajungă de la muncă și a atacat-o cu brutalitate cu un cuțit.

„N-a dat nimic de înțeles, că ar face așa ceva. Mi-a promis că nu se atinge de ea și nu-i face nimic. Ia uite când a venit de la muncă ce a făcut nenorocitul”,

a mărturisit sora agresorului.

„Gelozia, o fi consumat băuturi alcoolice. El era în afară băiatul, muncea în Germania, venea, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ea săraca tot se plângea, tot spunea că o amenință, o omoară”, a completat o localnică.

Citește și: Soții care și-au pierdut viața în timp ce se întorceau din Grecia, plânși de toți apropiații! Vecinii au doar cuvinte de laudă față de Roland și Alina

Din cauza certurilor, tânăra mamă băgase divorț și chiar a plecat de acasă în urmă cu câteva luni. Din iubire s-a întors însă și i-a mai dat o șansă. Nu s-a gândit că de fapt îi mai dăduse o șansă să o omoare.

„Ei au fost despărțiți și au spus că se împacă. Nu știu ce a intervenit între ei acolo”, „Niște oameni foarte, foarte iubitori, foarte ajutători.

Nu am auzit niciodată să fi dat în ea, noi eram prietene. În ultimul timp au avut problemele lor, nu se mai înțelegeau, mi-au zis că nu se mai înțeleg”, au mai spus sora bărbatului și o vecină.

Agresorul a supraviețuit încercării necugetate și a ajuns de urgență la spital

După scenele sângeroase agresorul a încercat să-și ia și el viața.

A ajuns însă în stare critică la spital.

Citește și: Scandalul care i-a speriat și pe polițiști! Un individ înarmat i-a făcut pe oamenii legii să păstreze distanța: „Haide, ce stați acolo?!”

„Prezenta plăgi înjunghiate în regiunea laterocervicală prin autoagresiune, s-a intrat de urgență în bloc operator iar acum se află în secția de terapie”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Focșani.

Țara noastră este pe primele locuri în Europa în privința cazurilor de violență în familie. Doar în ultimii cinci ani au fost comise peste o mie de crime iar numărul lor a crescut în special în perioada restricțiilor din pandemie. În caz de urgență apelați numărul tel verde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.