Scandalul care i-a speriat și pe polițiști! O stradă din Timișoara a devenit scena unui scandal desprins parcă dintr-un film de acțiune. Înarmat cu un pistol și un cuțit, un individ a băgat spaima în trecători și chiar în polițiști.

Un activist care a surprins scenele de groază spune că agenții așteptau în mașină întăriri, în timp ce scandalagiul flutura armele în văzul tuturor.

„Ia uitați oameni buni, în Timișoara. Cu cuțit în mână așteaptă poliția!” Pe imagini se vede cum individul are într-o mână un cuțit iar în cealaltă o altă armă, aparent un pistol. Și mai grav este un alt detaliu.

Scandalul care i-a speriat și pe polițiști! Martorii, indignați de lipsa de atitudine a forțelor de ordine: „Deci incredibil, așa ceva n-am văzut!”

„Amenința în mod repetat polițiștii, să vină polițiștii la el. Polițiștii erau un undeva la trei sute, patru sute de metri, stăteau ascunși, probabil le era frică. Deci incredibil, așa ceva n-am văzut! Uite, polițiștilor le este frică de individ, că are cuțit în mână, ia
uitați-vă! Hai domnul polițist, haideți că sunteți polițiști. Ce stați acolo?!”, a povestit martorul.

Primii care intervin sunt jandarmi.

„Ia uite și pistolul.” Culmea, tot bărbatul care a filmat aceste imagini ajută forțele de ordine și le arată jandarmilor unde a fost aruncat cuțitul.

„Haideți aici! Uitați aici cuțitul! Aici a aruncat cuțitul individul, jos da, exact aici în locul ăsta a fost aruncat cuțitul în jos iar aici a fost imobilizat de către jandarmerie”, Polițistul stătea în mașină și aștepta jandarmeria.

Incredibil!”, au mai spus oamenii.

Am cerut un punct de vedere și de la reprezentanții IPJ Timiș. Aceștia spun că intervenția agenților este analizată. Cât despre scandalagiul care a scos armele în public, acesta a ajuns la spital pentru expertiză psihiatrică.