Poliția Română a confirmat că Florin Duduianu, zis și Anaser, a fost arestat în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Temutul interlop se afla pe lista celor mai căutați români încă din anul 2020. Numele lui apare în cunoscutul dosar al maneliștilor, în care mai mulți membri ai Clanului Duduianu ar fi jefuit cântăreți de petrecere, printre victime se numără Florin Salam și Nicolae Guță. Anaser Duduianu are pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Urmează acum să fie extrădat. 

„La data de 8 august 2023, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din București, este arestat în Los Angeles- Statele Unite ale Americii”, a anunțat IGPR.

Anaser Duduianu, pe lista celor mai căutați români din anul 2020 

Pe data de 14 august 2020, interlopul a fost dat în urmărire de autoritățile din România. Împotriva acestuia a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată. Alături de fratele lui, Aramis, ar fi jefuit mai mulți lăutari. Polițiștii au transmis că doar în cazul lui Florin Salam, prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 200.000

de euro.

Citește și: Cine e Anaser Duduianu. Românul a fost capturat de polițiștii din America

Interlopul a fugit inițial în Marea Britanie, unde nu a fost deloc „deranjat” de autorități. Anaser Duduianu obișnuia să posteze pe rețelele de socializare diferite mesaje sau live-uri în care ataca autoritățile din România și specifica faptul că este nevinovat.

Când a fost prins de polițiștii din Los Angeles, Florin Duduianu se afla în mașina alături de soția lui.

El ar fi fost implicat în presupuse infracțiuni de înșelăciune, motiv pentru care a atras atenția autorităților. Anaser Duduianu nu va putea fi extrădat prea curând în România. Acest lucru se va întâmpla după ce își va ispăși eventuala condamnare pentru faptele comise în Statele Unite ale Americii.