Un jaf ca în filme s-a derulat pe străzile Capitalei. O tânără care avea patruzeci și opt de mii de euro în mașină a fost urmărită în trafic de către doi indivizi pe scuter.

Au lovit intenționat autoturismul și au lăsat-o fără niciun leu pe șoferiță. Potrivit unor surse din anchetă, în spatele tâlhăriei ar sta un presupus amant al femeii, care știa de bani.

El a fost arestat, dar tâlharii pe care i-a tocmit nu au fost prinși.

Jaf ca în filme în Capitală. Tâlharii ar fi primit pontul chiar de la amantul victimei

Acesta este momentul în care cei doi bărbați, aflați pe scuter, au lovit în mod intenționat mașina condusă de tânăra de douăzeci și opt de ani. Speriată, femeia, fără să știe ce o așteaptă a intrat într-o benzinărie din apropiere pentru a evalua pagubele.

Doar că indivizii ar fi avut un plan bine pus la punct, inspirat parcă din filmele de mare succes. Preț de câteva minute cei doi ar fi încercat să o țină de vorbă pe tânără iar în momentul în care aceasta vorbea la telefon au profitat de ocazie și au dat atacul.

Citește și: Jaf cu martori deveniți suspecți

Pentru a nu fi identificați, cei doi indivizi ar fi furat un număr de înmatriculare de la o mașină și l-ar fi montat pe scuterul

cu care au dat lovitura. În timp ce femeia completa constatarea amiabilă, într-un moment de neatenție, indivizii i-ar fi furat din mașină geanta plină cu bani iar mai apoi s-au făcut nevăzuți.

Bărbații ar fi reușit să fugă cu patruzeci și opt de mii de euro și cu o mie opt sute de lei, banii pe care tânăra îi strânsese pentru a-și cumpăra un apartament.

Nimic însă nu i-ar fi dat de bănuit că cel care ar fi orchestrat întreaga operațiune ar fi fost chiar o persoană apropiată a femeii, un tânăr în vârstă de douăzeci și șase de ani. Imediat, polițiștii au intrat pe fir și au efectuat mai multe percheziții. Așa au descoperit oamenii legii că totul ar fi fost pus la cale chiar de bărbatul de douăzeci și șase de ani.

Citește și: Acoperit cu o pătură, a dat lovitura în Capitală! Un bărbat a furat un scuter chiar din fața blocului în care se afla proprietarul

„A fost depistat un tânăr în vârstă de douăzeci și șase de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alți doi bărbați față de care sunt efectuate demersuri în vederea depistării acestora”,

a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Individul a fost între timp arestat preventiv.