Polițiștii locali au puteri Dumnezeiești! Asta am putea spune privind imaginile cu o cerșetoare în scaun cu rotile, care și-a revenit miraculos când agenții s-au apropiat de ea. Imaginile au fost filmate în Tecuci.

„Hai sus! Hai sus! Hai, ridică-te frumos, așa, așa așa frumos. Hai să facem o minune! Hai că n-ai nevoie de căruț! Hai, hai așa” Sunt imaginile incredibile surprinse în Tecuci.

Femeia, care cerșește într-un scaun cu rotile, se vindecă brusc la vederea oamenilor legii. „Mai mamă, poți să stai în picioare! Bravo! Așa, luăm și scăunelul, că nu mai e nevoie de el. Au, ce minune frumoasă!”

Polițiștii locali au „vindecat” o cerșetoare. Nu este prima dată când femeia a fost amendată pentru că trăiește din mila trecătorilor pe care îi păcălește

Femeia în vârstă de treizeci și patru de ani cerșea zilnic în același loc. Ea avea un scaun special pentru persoane cu dizabilități și strângea sume frumoase de bani din mila trecătorilor. În momentul în care a fost adusă la secție ea avea în buzunar nouă sute de lei. Aceasta nu este prima dată când femeia este prinsă cu minciuna. Amenzile sunt însă mai mici decât banii pe care îi strânge din cerșit, astfel că mereu revine.

„A fost sancționată cu trei sute de lei, atât ea cât și soțul acesteia. A fost a treia sancțiune dată către acest acest cuplu”, Ionuț Bejan, comandant Poliția Locală Tecuci.

Modul în care s-a vindecat miraculos femeia a ajuns și la urechile localnicilor, care sunt indignați.

„Asta e românul, să iei bani degeaba, dacă se poate se mai mulți”, „Eu mă duc cu un ochi, uitați, cu ochiul drept eu nu văd nimic și

mă duc la muncă de opt ani de zile, de când s-a întâmplat necazul și alții stau, n-au muncit o viață și sunt învățați să cerșească”, spun localncii.

Astfel de situații sunt întâlnite în special în preajma magazinelor sau a parcărilor din orașe. Cerșitul nu este însă considerat infracțiune, astfel că cei care trăiesc din mila trecătorilor scapă doar cu o amendă.