Acoperit cu o pătură, a dat lovitura în Capitală! Un jaf ca o comedie pe străzile Capitalei. Ca să treacă neobservat, un individ și-a pus pătura în cap și a furat un scuter din fața unui bloc unde observase că există cameră de supraveghere.

Proprietarul a făcut plângere la poliție, însă hoțul mascat nu a fost încă prins. Ca să-și ascundă identitatea, în loc de mantie, bărbatul din imagini a folosit o pătură și a trecut la atac.

Acoperit cu o pătură, a dat lovitura în Capitală! Proprietarului nu i-a venit să creadă cum a acționat tâlharul: „N-am cuvinte”

Atent, ca să nu fie văzut de nimeni, a tăiat în doar câteva secunde lanțul cu care proprietarul își asigurase scuterul. Un singur lucru i-a lipsit, cheia cu care să îl pornească. Asta nu a fost o piedică. Bărbatul a încălecat scuterul și a început să dea din picioare ca să-l mute din loc.

„Am lăsat scuterul parcat la scara blocului, am să zic că am urcat treizeci de minute sus, după care am coborât și nu mai e scuterul. Scuterul a fost furat de așa zisul Zoro. Cine l-a furat a știut ce face, pentru că a deconectat de undeva de sub scaun alimentarea lui și atunci nu mai sună alarma, nu se mai blochează, nu nimic”,

a declarat Petru, proprietarul scuterului.

Petru a depus plângere la poliție însă a pornit și o investigație pe cont propriu. A reușit să obțină mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere din ziua furtului. A rămas fără cuvinte când a văzut cum a acționat hoțul.

„Reacția, nu știu bănuiesc că pe imagini majoritatea se amuză. E... n-am cuvinte”,

a mai spus bărbatul.

O anchetă a fost deschisă de polițiștii de la secția paisprezece, însă până acum scuterul este de negăsit, la fel și hoțul mascat.