Brad Pitt, acuzat de furt de compania Angelinei Jolie. De când nu mai formează un cuplu, Brad Pitt și Angelina Jolie au fost implicați în mai multe scandaluri care au zguduit lumea showbiz-ului internațional.

De această dată, Brad Pitt a fost dat în judecată de compania pe care a deținut-o până în anul 2021 Angelina Jolie. Este vorba despre o podgorie numită Chateau Miraval, aflată în Provence, în sudul Franței.

Brad Pitt, acuzat de furt de compania Angelinei Jolie. Totul a pornit de la o podgorie din Provence

Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat podgoria în anul 2008, pe vremea când erau căsătoriți. Atunci, cei doi actori au devenit co-proprietari ai podgoriei de vinuri. Lucrurile s-au complicat însă pe măsură ce iubirea dintre cele două vedete a dispărut.

Cu puțin timp în urmă, Brad Pitt a fost dat în judecată de către fosta companie pe care a deținut-o Angelina Jolie. „Un copil răsfățat” este caracterizat Brad Pitt în dosarul juridic. Acestuia i se reproșează că „a jefuit” podgoria, mai exact că a cheltuit milioane de dolari din banii companiei pentru interesul propriu, acela de a construi un studio de înregistrări, renovarea unei piscine și alte proiecte, considerate de fosta soție a actorului inutile.

Citește și: Mbappe, păzit ca președinții când își vizitează tatăl

„Pitt a irosit activele companiei, cheltuind milioane pentru proiecte vanitoase, inclusiv mai mult de un milion de dolari pentru renovarea piscinei sale, construirea și reconstrucția unei scări de patru ori și cheltuind milioane pentru a restaura un studio de înregistrări”, se arată în documentul depus luni la tribunal, notează Unica.ro.

Brad Pitt și Angelina Jolie au scos bani frumoși din podgoria aflată în centrul scandalului

Pe parcursul timpului, brandul de vinuri rose pe care cei doi actori l-au construit le-a adus pe parcursul timpului peste 16 milioane de dolari. Pe lângă cele precizate anterior, Brad Pitt mai este acuzat că a încercat să preia abuziv controlul companiei după ce s-a soluționat divorțul dintre el și Angelia Jolie.

Citește și: Cine este Alexandra Dobbia, iubita lui Jador? Tânăra este nepoata unei cunoscute bunicuțe de pe TikTok

„De-a lungul anilor în care se presupune că a „construit' afacerea, a filmat și a apărut în zeci de filme, ca să nu mai vorbim de apariții promoționale nenumărate, de prezența în întreaga lume la diferite premiere de film și de participarea la petreceri de la Hollywood.

Deși, fără îndoială, a vizitat podgoriile pentru a admira munca muncitorilor francezi care au făcut ca afacerea să fie una de succes, Pitt nu este un vinificator”, se mai arată în dosarul obținut de Financial Times.