Cine este Alexandra Dobbia, iubita lui Jador? Jador pare că și-a găsit aleasa inimii sale, iar acum nu se sfiește să îi arate zilnic parteneri sale cât de mult o iubește.

Chiar dacă de cele mai multe ori Jador a ales să își păstreze viața personală departe de camerele de filmat și de ochii fanilor, de când formează un cuplu cu Alexandra manelistul și-a dat frâu liber sentimentelor pe rețelele de socializare.

Cine este Alexandra Dobbia, iubita lui Jador? Tânăra i-a furat inima manelistului

Jador, unul dintre cei mai iubiți maneliști din România la ora actuală și-a găsit aleasa inimii. De ceva timp, Jador și Alexandra Dobbia formează unul dintre cei mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Nu este prima dată când Jador și Alexandra Dobbia formează un cuplu, însă de această dată cei doi par mai fericiți și împliniți ca niciodată.

Citește și: „Nu a fost niciodată o relație” Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ema Karter

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este să vă anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o.

Ea este Hoder, aleasă inimii mele…. FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚA ALĂTURI DE MINE!”, a scris Jador pe rețelele de socializare după împăcarea cu Alexandra.

Puțină lume știe însă cine este Alexandra Dobbia. Tânăra este nepoata bunicii Gherghina de pe TikTok, Alexandra fiind și cea care a introdus-o pe bătrână în lumea rețelelor de socializare, unde a reușit să strângă o comunitate impresionată de urmăritori.

Jador vrea să își întemeieze o familie cu Alexandra Dobbia: „Să fii mama copiilor mei”

Jador a demonstrat că este o persoană foarte romantică și nu s-a sfiit deloc să arate acest lucru și pe rețelele de socializare. Tot pe Instagram, manelistul a anunțat că își dorește ca Alexandra Dobbia să fie soția lui, să devină femeia alături de care cântărețul vrea să își întemeieze o familie.

Recent, artistul a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip în care o întreabă pe tânără, chiar în mijlocul străzii, dacă vrea să se căsătorească cu el, semn că au planuri mari de viitor. 

Citește și: Jador a anunțat că se retrage din muzică, chiar de pe patul de spital! Este cutremurător prin ce trece artistul: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

„A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURÂND….. 5 zile….NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasa să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador, recent, pe pagina sa de Instagram.