Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria românească. El a fost o lungă perioadă de timp și unul dintre cei mai curtați bărbați din România, însă Jador a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. În ultima perioadă, manelistul radiază de fericire alături de iubita lui, cu care se afișează tot mai des pe rețelele de socializare.

Citește și: Jador a anunțat că se retrage din muzică, chiar de pe patul de spital! Este cutremurător prin ce trece artistul: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Artistul a postat în urmă cu puțin timp un videoclip care i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi. El și-a filmat iubita în timp ce se aflau în mijlocul străzii și i-a făcut o declarație de dragoste. Mai mult decât atât, Jador i-a pus și întrebarea cea mare. Manelistul și-a declarat iubirea față de femeia din viața lui și chiar a cerut-o în căsătorie.

„Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea.

Vrei? Hai dă pup”
, i-a spus Jador iubitei sale.

Declarațiile de dragoste nu s-au terminat aici, iar Jador le-a dat de înțeles fanilor săi că nu este prima dată când îi adresează întrebarea cea mare iubitei sale. „O cer zilnic în căsătorie!”, a mai scris Jador în dreptul videoclipului.

Alexandra Dobbia s-a emoționat în fața camerei, motiv pentru care a încercat să se ferească de ea.

„Da, dar de ce îmi pui blițul ăla?!”, și-a întrebat tânăra iubitul, după care s-au îmbrățișat și sărutat în fața camerei. Jador pare să aibă planuri mari de viitor alături de noua lui iubită, motiv pentru care fanii se așteaptă să afle printre primii atunci când vor decide să oficializare relația lor și în fața altarului.

Jador, declarație de dragoste pentru iubita lui: „O să aibă cea mai frumoasă viață alături de mine”

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere când a făcut oficială relația lui pe Instagram, unde a postat o fotografie alături de Alexandra Dobbia. În descrierea fotografiei, tânărul i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, în care anunța că își dorește să își petreacă tot restul vieții cu iubita lui.

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este sa va anunț ca ea este cea care îmi face inima sa îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o.


Ea este Hoder, aleasa inimi mele... FEMEIA CARE O SA AIBĂ CEA MAI FRUMOASA VIAȚA ALĂTURI DE MINE!”, este mesajul postat de Jador pentru iubita lui.