Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar melodiile sale au avut un succes răsunător în ultimii ani. Artistul a dat o veste tristă pe pagina lui de Instagram, unde a anunțat că se retrage din muzică în anul 2023, iar ultima piesă pe care o va lansa va fi în luna decembrie.

Citește și: Jador a ajuns pe mâinile medicilor și a făcut un anunț groaznic! În ce stare se află manelistul: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă muzica mea”

Ceea ce i-a uimit pe fani a fost că Jador s-a fotografiat pe patul de spital, ceea ce i-a dus pe toți cu gândul că starea lui de sănătate nu este una bună. Cântărețul nu a dat mai multe detalii despre probleme prin care trece în acest moment. Jador a spus chiar și ce se va întâmpla cu muzica lui, în cazul în care nu se va mai afla printre noi.

„Va anunț cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023
Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorasii mei!

Ultima piesa va fi in luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis ca sănătatea mea e mai importantă! ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE! In cazul in care nu o sa

mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj. Aveți grija de sănătatea voastra!”, este mesajul emoționant postat de Jador pe rețeaua de socializare.

Jador a anunțat că se retrage din muzică! Fanii sunt devastați: „Sper că glumești”

Postarea i-a luat pe nepregătite pe fanii artistului, care speră în continuare ca retragerea sa din muzică să fie o alarmă falsă.

Pe lângă urările de sănătate, la postarea lui Jador au fost și multe reacții negative, mulți dintre internauți sunt de părere că ar putea fi o strategie de marketing.

„Aici, din ce vad, ești pregătit pentru o colonoscopie, deci o problema gastroenterologică.... o astfel de problema se rezolva si nu îți poate încheia cariera”, „Sper ca glumești, daca nu glumești ITI DORESC MULTA SANATATE”, „Buna metoda de marketing”, „Se vede ce evoluam… omul e pe patul de spital și voi râdeți ca niște prosti ca e marketing…”, „Dacă e

o gluma sau marketing pentru vreo piesa, sa va fie rușine”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții.

Bogdan Mocanu, despre starea de sănătate a lui Jador: „Spuneți o rugăciune”

Bogdan Mocanu a fost asaltat cu mesaje de fani, în care a fost întrebat despre starea de sănătate a prietenului său, Jador. Artistul a anunțat pe pagina lui de Instagram că a văzut foarte multe comentarii negative legate de subiect și îi sfătuiește pe toți să lase deoparte răutățile și mai bine

să spună o rugăciune pentru prietenul lui, Jador. El nu a vrut să dea mai multe detalii despre starea lui de sănătate.

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț Jador, să fiți sigur că v-ar fi dat el. Am primit foarte multe mesaje. Eu nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie el pregătit să vă zică el, dacă vrea. Până atunci ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi”, este mesajul postat de Bogdan Mocanu, la Instastory.