Ultimele clipe din viața mamei prinse de tramvai! Au apărut imagini noi cu ultimele secunde din viața mamei din Arad care a fost trasă sub tramvai în timp ce încerca să coboare în stație cu fiica ei în scaun cu rotile. Sunt filmate cu câteva secunde înainte de tragedie.

Vatmanul este cercetat pentru ucidere din culpă și are interdicție să mai iasă pe traseu până la finalizarea cercetărilor.

Corespondentul Kanal D, Iulia Dumitrașcu, a transmis toate detaliile de ultimă oră din anchetă și despre soarta fetei rămase acum fără mamă.

Ultimele clipe din viața mamei prinse de tramvai! Compania de transport în comun spune că și victima are o parte de vină

„Au fost făcute publice mai multe imagini de pe camerele de supraveghere.

De data aceasta imaginile sunt din interiorul tramvaiului. Se vede cum femeia stă liniștită pe un scaun din interior și la un moment dat, când mijlocul de transport în comun se oprește în stație, aceasta coboară și se întoarce pentru a lua și scaunul cu 
rotile în care se afla fiica sa de doisprezece ani.

Nu mai apucă însă să facă acest lucru pentru că mijlocul de transport în comun își închide ușile și pleacă de pe loc.

Pe aceasta o prinde efectiv ca într-o menghină și o târăște câțiva metri. Din cauza rănilor grave, femeia a ajuns la spital și în cele din urmă a decedat.

Citește și: Soț și soție, morți pe o autostradă din Grecia. În accident au fost implicați și cei doi copii ai familiei

Există mai multe anchete acum în curs pentru a lămuri cine se face vinovat de această situație.

Cei de la compania de transport fac propriile verificări. Spun de altfel că victima ar avea partea ei de vină, adică femeia în vârstă de cincizeci și cinci de ani care a murit, pentru că ar fi coborât pe ușa pe care în mod normal se urcă iar vatmanii arădeni țin să tragă un semnal de alarmă și să spună că în acea parte a tramvaiului vizibilitatea este cât se poate de redusă, așa că vigilența nu trebuie să fie doar din partea lor, a celor care conduc mijlocul de transport în comun, ci și din
partea călătorilor.

Și polițiștii  au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă iar bărbatul nu mai are voie să iasă pe traseu până la finalizarea cercetărilor. De altfel bărbatul a și intrat în concediul medical. Rămâne de văzut ce va scoate la iveală această anchetă. Momentan acestea au fost informațiile”, a transmis corespondentul.