Mamă târâtă de tramvai sub ochii fiicei! O femeie din Arad a avut un sfârșit cumplit într-o stație de tramvai. Femeia încerca să urce în mijlocul de transport în comun împreună cu fiica sa, aflată într-un scaun cu rotile, în momentul în care s-a produs tragedia.

Mai multe detalii despre acest subiect a transmis la acel moment corespondentul Kanal D, Iulia Dumitrașcu.

Mamă târâtă de tramvai sub ochii fiicei! Femeia a ajuns de urgență la spital, însă nu a supraviețuit

„Femeia în vârstă de cincizeci și cinci de ani a reușit să coboare prima pe ușa din spate a tramvaiului iar apoi a încercat să dea jos și căruciorul în care se afla fiica sa, în vârstă de doisprezece ani. În momentul în care mama a apucat scaunul cu rotile al fetei, vatmanul nu s-a asigurat, a închis ușile și a plecat de pe loc.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede foarte clar cum femeia rămâne pur și simplu agățată de mijlocul de transport în comun și este târâtă câțiva metri.

Citește și: Au „furat” mireasa și au fost la un pas să o bage în spital! A lipsit puțin ca nunta din Galați să se încheie cu o tragedie

Totul se întâmplă din păcate sub privirile îngrozite ale fetei.

Martori au fost și ceilalți oameni aflați în tramvai. Oamenii au început să țipe dar au și dat alarma, au sunat la 112. Femeia a fost transportată în stare gravă la spitalul județean din Arad, din păcate însă s-a stins din viață la câteva ore distanță de la incident.

Citește și: Inconștiența era să îl coste viața. Un turist, la un pas de a fi atacat de ursul pe care a vrut să îl hrănească

Pe numele vatmanului în vârstă de treizeci și unu de ani polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest caz a fost sesizată și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului”, a explicat corespondentul.