Stelian a fost ucis de poarta de fotbal mutată de primărie! Un tânăr care avea doar douăzeci și trei de ani a murit strivit de o poartă de fotbal după ce angajații primăriei au mutat-o pentru un picnic de ziua comunei, dar nu ar mai fi ancorat o bine, astfel încât să nu cadă.

Autoritățile locale nu-și asumă vina, ci arată cu degetul spre copiii din sat, care ar fi mutat-o.

Însă pe camerele de supraveghere apar viceprimarul și alți doi angajați.

„Nici în momentul de față nu ne vine să credem că el nu mai e dintr-o prostie”, a spus sora bărbatului.

Stelian a fost ucis de poarta de fotbal mutată de primărie! Edilul a găsit o explicație: „A intrat singur pe teren”

Mihaela nu mai are lacrimi să-și plângă fratele care a pierit într-un mod tragic.

Stelian și-a găsit sfârșitul atunci când a mers pe terenul de fotbal din satul argeșean Băbana împreună cu mai mulți prieteni. S-a agățat cu mâinile de poarta de fotbal care nu era ancorată în pământ. Poarta s-a prăbușit iar bucata grea de fier l-a strivit.

„Asta făcea mereu el. De câte ori se ducea acolo și de când e islazul și porțile el acolo se ducea și se juca.

El nu și-a dat seama că barele n-au fost asigurate. S-a prins și i-a venit pur și simplu în cap”, a mai spus sora bărbatului.

Prietenii au sunat de urgență la 112. Salvarea lui Stelian a ajuns după patruzeci și cinci de minute. Și polițiștii au întârziat câteva ore, acuză rudele victimei.

Citește și: Câinii nu pot fi plimbați pe oriunde și oricum. Părerile bucureștenilor sunt împărțite: „Ne deranjează”

„Am cerut SMURD, ne-au trimis o ambulanță veche, fără medic, doar șoferi și asistentă. Asistenta când l-a văzut tremura din toate încheieturile, n-a știut ce să-i facă, i-a pus doar niște pansament pe cap și atât. Era foarte, foarte rău și când sunam într-una să vină SMURD- ul ni se spunea așteptați, doamnă, că sunt curbe pe drum, și au venit după patruzeci și cinci de minute. Poliția a venit după ce am sunat eu să se sesizeze poliția, am sunat și s-au sesizat după aproape trei ore”,

a explicat Mihaela.

Mult mai repede decât oamenii legii au venit angajații primăriei. Nu să ajute ci, spune sora lui Stelian, să ancoreze poarta care l-a ucis pe tânărul de douăzeci și trei de ani.

„Seara, după ce a plecat ambulanța, s-au dus să le asigure”, a încheiat sora victimei.

Poarta a fost mutată cu câteva zile în urmă pentru că în spațiul respectiv a fost organizat un picnic de autoritățile locale.

Când au întrebat la primărie despre incident, reporterii noștri au primit următorul răspuns. „Dacă tu nu vrei să asculți, o faci tu cu mâna ta, degeaba căutăm vinovați. S-a văzut clar că s-a agățat el, nu l-a pus nimeni, deci aici vreau să pun accent”, a declarat un angajat al primăriei din comună.

După festivitate, poarta ar fi fost mutată de niște copii care au vrut să joace fotbal. Filmările de pe camerele de supraveghere arată că poarta a fost mutată de însuși viceprimarul comunei, ajutat de doi aghiotanți. Am cerut un punct de vedere de la primar care ne-a răspuns printr-un mesaj.

Citește și: Copil spulberat după o manevră suspectă. Părinții micuțului sunt convinși că șoferul l-a lovit intenționat pe cel mic: „A vrut să-l omoare”

„Nu era nicio competiție sportivă, nu era vreun meci de fotbal. A intrat singur pe teren și direct la poartă s-a aruncat cu mâinile. A avut cumpănă. D-zeu ia și oamenii buni”, a transmis Bebe Ivan, primarul comunei Băbana.

După moartea lui Stelian, anchetatorii au deschis un dosar penal și fac cercetări.