Au „furat” mireasa și au fost la un pas să o bage în spital! De la bal o mireasă din Galați era cât pe ce să ajungă direct la spital. S-a întâmplat în toiul nopții, când nuntașii au ținut să nu se abată de la tradiție, au furat-o și a urcat-o într-o mașină.

N-au apucat să ajungă departe și un accident le-a oprit distracția. Femeia a fost furată de la nuntă conform tradiției, chiar în toiul petrecerii.

Nepoata sa împreună cu alți invitați, au luat-o pe sus pe mireasă și au plecat cu mașina spre localitatea Târgu Bujor. Nu au apucat să ajungă la destinație deoarece șoferița a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină parcată.

Au „furat” mireasa și au fost la un pas să o bage în spital! Din fericire, femeia a scăpat fără răni grave și s-a întors la petrecere

„S-a auzit o izbitură. Fratele meu a ieșit, mașina de partea aia de acolo a aruncat-o aici, aialaltă s-a răsturnat și s-a oprit acuma tocmai în mijlocul străzii. Persoanele au ieșit, care au putut din mașină, mireasa a așteptat să vină pompierii, că nu putea să iasă că era ușa blocată”, „De la bal, la spital, așa s-a întâmplat. Puteam să mă trezesc cu ei în cameră. Am șaizeci și cinci de ani, aici m-am născut, am crescut, așa ceva nu s-a întâmplat la noi ”,

au explicat martorii.

În tot acest timp, nuntașii așteptau vești cu sufletul la gură. „Nici n-am știut când a plecat. S-au dus, dar unde habar n-am avut până când am aflat de accident. Nașul fiind acela care tot striga disperat unde e finul, unde e fina. Au mers în continuare până au venit înapoi”, a spus soacra miresei.

În urma accidentului mireasa a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. „Traumatisme minore, din fericire. Doar o entorsă de gleznă dreaptă, o plagă minoră la urechea stângă. De la nuntă să ajungă la spital, nu. A fost primul caz inedit, ca să zic, aici”, a declarat Beatrice Stan, medic de gardă la Spitalul „Târgu Bujor”.

După investigații femeia a refuzat transferul la Spitalul din Galați și a ales să se întoarcă la petrecere.

Ea s-a prezentat a doua zi din nou la spital pentru investigații amănunțite.