Tragedie la Timișoara! Un motociclist de douăzeci și unu de ani a fost implicat într-un accident teribil chiar în centrul Timișoarei. S-a izbit violent de o mașină parcată iar medicii s-au chinuit aproape o oră să-l resusciteze.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat. Scenele de groază s-au petrecut în centrul Timișoarei. Zeci de martori au asistat îngroziți la accident.

„Eram la terasă aici, lângă Operă, și auzeam regulat cum cineva turează exagerat motorul și mă gândeam uite-te unul care durează motorul, a doua oară

la fel și a treia am auzit, nici n-am auzit frâna de fapt și am auzit o bubuitură”, a povestit un martor.

Tragedie la Timișoara! Martorii spun că motociclistul nu a mai avut nicio șansă în urma accidentului

Cei care l-au văzut pe motociclist înainte de impact pun totul pe o manevră nesăbuită.

„El mergea într-o roată acuma trei oară și nu a mai putut stăpâni motorul și atunci a intrat în această mașină”, „A venit cu viteză

și mă gândesc că n-o fi apucat să vireze”
, au mai spus oamenii.

Motocicleta s-a izbit violent de o mașină parcată.

„Când a venit poliția oamenii au început să îl ajute, să îl resusciteze. Au venit după aceea pompierii, au făcut la fel, l-au resuscitat, dar se pare că nu a avut nicio șansă. Foarte puternic s-a izbit”, au concluzionat martorii accidentului.

Tânărul avea douăzeci și unu de ani, era pasionat de motociclete și își petrecea mare parte din timpul liber pe două roți.

„Menționăm faptul că tânărul în vârstă de douăzeci și unu de ani a mai fost oprit în trafic de către polițiștii biroului rutier, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce, circulând în baza dovezii înlocuitoare cu termen de valabilitate de 15 zile”,

a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Deși medicii au făcut manevre de resuscitare timp de aproape o oră, în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul victimei. Polițiștii continuă cercetările pentru a lămuri modul în care s-a produs această tragedie.