Soț și soție, morți pe o autostradă din Grecia. O familie de români a fost implicată într-un teribil accident pe o autostradă din Grecia. Părinții au murit, iar doi copii sunt la spital în stare gravă. Surse diplomatice spun că ar fi vorba de membrii unei familii din județul Cluj.

Imaginile de la locul tragediei au un puternic impact emoțional. Corespondentul Kanal D, Silvia Cseh, a urmărit informațiile primite până acum din Grecia și a transmis toate detaliile.

Soț și soție, morți pe o autostradă din Grecia. Cei doi copii au fost transportați de urgență la spital

„Tragedia s-a petrecut miercuri, în jurul prânzului, pe autostrada dintre Salonic și Serres. Mașina cu numere de România se întorcea spre țară dar drumul celor patru s-a oprit brusc după un impact violent cu un camion.

Părinții de patruzeci și cinci și patruzeci și opt de ani au murit pe loc.

Pe bancheta din spate se aflau doi copii de șapte și de zece ani. Aceștia au supraviețuit dar sunt în stare gravă, unul dintre micuți a trecut deja printr-o operație complicată.

Citește și: Mama fetiței electrocutate într-un parc din Capitală, dezvăluiri cutremurătoare: „Copilul putea să fie mort!”. Nu este primul accident din locul de joacă

Consulul român de la Salonic s-a deplasat în regim de urgență la spitalul în care se află internați copiii.

De asemenea, a fost anunțată familia din România și unchii micuților vor merge să îi aducă acasă după externare.

Citește și: Stelian a fost ucis de poarta de fotbal mutată de primărie! Rudele tânărului sunt devastate: „Nu ne vine să credem”

Între timp, oamenii legii au deschis o anchetă iar jurnaliștii greci spun că șoferul camionului vinovat de producerea acestui accident a fost arestat.

Ministerul de Externe de la București  păstrează legătura cu oficialii din Grecia și va oferi sprijin pentru realizarea formalităților de repatriere și eliberare a certificatelor de deces”, a explicat corespondentul.