Soții care și-au pierdut viața în timp ce se întorceau din Grecia, plânși de toți apropiații! Apropiații celor doi români care și au pierdut viața pe autostradă din Grecia sunt în stare de șoc. Îi așteptau să revină acasă după o nouă vacanță de vis, dar au primit în schimb vești tragice.

Cei doi copii rămași acum orfani sunt internați în spital, unul dintre ei la terapie intensivă.


Roland lucra pentru o companie străină din domeniul IT iar Alina era angajată a unei firme de termopane din Cluj. Locuiau în comuna Florești, alături de copiii lor, doi băieți. Erau sufletul cartierului, spun vecinii.

„Doamna, tot timpul ea curăța primăvara trandafirii aici, domnul  se ocupa de spațiul verde, copilașii pe aici. Și chiar în ziua când au plecat erau copiii pe scări, și pe cel mare(n.red.

l-a întrebat) unde pleci Edi? Era cu rucsacul. Plecăm în vacanță fericiți. Părinții erau mai în spate”
, a povestit o apropiată a familiei din Cluj.

Soții care și-au pierdut viața în timp ce se întorceau din Grecia, plânși de toți apropiații! Familia era foarte îndrăgită de toți cei care i-au cunoscut

Familia obișnuia să meargă în concediu în Grecia. Miercuri se întorceau dintr-un alt sejur de vis.

Au pornit la drum de dimineață dar la optsprezece kilometri distanță de Salonic mașina lor s-a izbit de un camion bulgăresc. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi părinți au murit pe loc iar copiii au ajuns în stare gravă la spital.

„Au terminat, și-au renovat tot apartamentul, ceva cabane aici și-au spus terminăm cu totul și chiar la fix mergem în concediu.”, „Ne pare tare rău, e mare durere pentru noi așa ceva.

Erau niște oameni foarte comunicativi, drăguți, ne pare foarte rău”, au povestit alți vecini.

Autoritățile române urmăresc atent starea de sănătate a celor doi copii.

„Chiar și copiilor noștri nu le vine să creadă. Stăteau aseară toți și zic cum, eu nu cred!”, au mai mărturisit cunoscuții familiei.

Unul dintre minori este în stare mai bună, dar fratele său mai mare a trecut miercuri printr-o operație complexă și acum este internat pe secția de terapie intensivă a spitalului

din Salonic.