Monica Pop, copilărie umbrită de sărăcie. Are peste 3000 de operații la activ și este unul dintre cei mai cunoscuți medici din țara noastră. Chiar dacă pe parcursul timpului și-a construit o carieră de succes și provine la rândul ei dintr-o familie de medici, iată că Monica Pop nu a avut o viață foarte ușoară.

Celebrul medic și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, în cea mai recentă ediție a emisiunii „În oglindă”, la Kanal D2.

Monica Pop, copilărie umbrită de sărăcie. Medicul oftalmolog a crescut doar cu bunica sa, fără mari posibilități materiale: „Eram un copil lipsit de apărare”

În fața prezentatorului Kanal D, Monica Pop a mărturisit că nu a avut parte de o copilărie ușoară. Pentru că părinții ei, ambii medici, au ales să se concentreze pe carieră, până la un moment dat Monica Pop a crescut alături de bunica maternă.

Chiar dacă a iubit-o întotdeauna pe bunica sa, Monica Pop a avut multe momente în copilăria sa în care și-ar fi dorit ca părinții să fie aproape, pentru că pe parcursul anilor de școală a avut parte de câteva experiențe neplăcute, care au marcat-o.

Prin urmare, atunci când doamna doctor a devenit la rândul ei mamă, Monica Pop a decis ca niciodată fiica sa să nu crească departe de ea.

Citește și: Bia Khalifa, mărturisire șocantă în emisiunea "În oglindă", moderată de Mihai Ghiță la Kanal D2: "Faci asta sau oricum nu ai scăpare... Eram un copil"

„Eram un copil lipsit de apărare. Părinții mei erau la 500 de kilometri.(...) Când s-a născut fetița mea, și mama și soacra mea au vrut să o ia, n-am dat copilul de acasă”,

a povestit Monica Pop, la emisiunea „În Oglindă”.

Monica Pop nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre copilăria sa, despre neajunsurile pe care le-a întâmpinat și despre lipsa banilor, care i-au marcat primii ani de școală.

„Am fost neastâmpărată, am necăjit-o, dar am fost un copil cu bun simț pentru că știam că nu are bani și nu ceream nimic, niciodată.(...)

Aveam lângă noi un chioșc de înghețată. Bunica îmi dădea 50 de bani pe săptămână. Treceam pe lângă chioșc și întorceam capul. Nu i-am cerut un ban, pentru că știam că nu are. Nu aș fi vrut? Aș fi vrut în fiecare zi, dar din punctul ăsta de vedere am avut o decență comportamentală.(...) Au fost niște lucruri greu de înțeles pentru un copil și greu de suportat, dar am suportat cu stoicism”,
a mai spus medicul.