Lidia Vadim a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, acolo unde mărturisit și că preocupările altruiste ale tatălui sau au dus la dificultăți financiare pentru familia sa. Tatăl ei nu a acumulat niciodată o avere personală, iar întregul câștig îl investea în programe umanitare și ajutorarea câinilor vagabonzi. Cu toate acestea, Lidia Vadim a mărturisit că nu s-a plâns niciodată de traiul familiei sale. Multe persoane i-au judecat greșit familia, în contextul în care a fost nevoită să vândă multe dintre lucrurile personale ale tatălui său, din cauza datoriilor.

Citește și: Nimeni nu îl știa pe Corneliu Vadim Tudor așa! Fiica lui, Lidia, a dezvăluit cum se comporta acasă: „El era în universul lui”

„Noi nu ne-am plâns niciodată de traiul nostru de zi cu zi. Avem un venit, mama are o pensie. Și pe noi ne copleșesc prețurile, facturile. Nu ducem o viață peste medie, dar l-am mânia pe Dumnezeu să spunem că ne chinuim.

Multă lume a interpretat greșit multă vreme. Am avut multe datorii, ultimul proces s-a încheiat acum câteva luni. Au fost acuzații de denigrare, cu care noi ne-am luptat multă vreme. Mai avem un proces pe care îl ducem pe 11 ani în instanță. Am plătit datorii de peste 100.00 de euro, multe datorii, dar nu făcute cu voia lui, de pe urma unor procese. Au fost datorii care trebuiau plătite pentru a încheia niște capitole.
Noi nu am pornit după moartea lui tata de la zero”,
a mărturisit Lidia Vadim.

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a rămas fără niciun leu, după ce și-a pierdut postul din Parlamentul României

Situația financiară a familiei a început să se înrăutățească în anul 2008, când Vadim Tudor nu a mai intrat în Parlamentul României. Lidia Vadim a dezvăluit că toată familia era pe zero.

„Din 2008, de când el nu a mai întrat în Parlamentul României, lucrurile au început să meargă rău. Tata niciodată nu a strâns un leu, tot ce a câștigat a dat. Pe programe umanitare, pe ajutorarea câinilor vagabonzi... făcea programe umanitare… Noi eram pe zero. Nu a mai intrat salariul lui, nu mai aveam un leu”, a povestit Lidia Vadim, în emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urmă o datorie de care nimeni nu știa

Chiar dacă s-a întors în Parlamentul European, Vadim Tudor își dona în continua veniturile. Situația s-a deteriorat din nou în momentul în care politicianul nu a mai obținut un mandat în Parlamentul European. Moartea acestuia a dus multă tristețe în familie, însă cu acest moment tragic au venit și multe datorii.

Lidia Vadim a dezvăluit că, la momentul decesului acestuia, tatăl său avea o datorie la o tipografie în valoare de 50.000 de lei, de care nimeni din familie nu știa.

„În momentul în care nu a mai intrat nici în Parlamentul European am rămas cu revistele – aveam Tricolorul si revista România Mare; în momentul în care el a murit avea o datorie la tipografie de 50.000 de lei, eu nu știam de ea, habar nu aveam, dar nu știa nimeni”, a continuat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.