Lidia Vadim Tudor a fost invitată în emisiunea „În oglindă”, prezentată de jurnalistul Mihai Ghiță. Fiica politicianului a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, despre copilărie, despre cum era celebrul Corneliu Vadim Tudor în spatele camerelor de filmat, dar și despre probleme financiare cu care s-au confruntat.

Citește și: Fetele Danei Roba au fost martore la chinul mamei lor! Make-up artista își aduce aminte, cu lux de amănunte, tot ce i s-a întâmplat: „Fetele l-au văzut plin de sânge”

Corneliu Vadim Tudor a rămas în memoria românească drept o personalitate efervescentă din politică. Mulți au considerat că modul în care apărea la televizor, așa se comporta și în familie, alături de soție și fiicele lor. În emisiunea „În Oglindă”, Lidia Vadim Tudor a povestit exact așa cum era tatăl ei acasă, ce tabieturi avea și cum reușeau să petreacă o zi pe săptămână împreună. În confortul propriei sale case, politicianul era un om calm, care avea tabieturile lor, iar toți ceilalți îl ajutau și reușeau să îl înțeleagă și să se muleze pe programul

lui.

Mihai Ghiță: Lumea îl cunoaște pe Vadim Tudor de la televizor, eu îl știu cumva și în viața privată. Lumea îl știe un om furios, cerând impresia și cumva fac impresia că el când intra pe ușă acasă se comporta la fel. Aș vrea să vorbim un pic despre cum era în casă, cum era chimia voastră de familie.

Lidia Vadim: Tata acasă era un om foarte calm. Avea tabieturile lui, rutina lui. Noi eram un sistem interconectat și niciunul nu putea să funcționeze fără celălalt. În perioadele în care tata era acasă și nu muncea. El avea tabieturile la el sus, în dormitor, și noi jos. Uneori nu dormea nopțile, dormea la prânz și noi știam să respectăm asta. Mesele nu le luam niciodată împreună.

Mânca când putea, mergea la televiziuni. Weekendurile le petreceam împreună, pentru că stătea acasă. Lunea era zi de ieșit cu noi. În fiecare luni după-amiaza ieșeam cu tata și ne plimbam în Cișmigiu și ne povestea, mergeam și mâncam o prăjitură sau mâncam un fast-food, ne spunea că îi plăcea pentru că acolo se mâncă totul cu mâna și e o atmosferă relaxantă. Apoi mergeam și îl lăsam la Casa Scânteii.
Știam că lunea este ziua noastră cu el.

Acasă, el era în universul lui, pe care îl crease la etaj. Avea biroul lui, dormitorul lui, se uita la programele care îi plăceau, dimineața asculta muzică clasică, citea presa, seara ne mai uitam la un film. Mama intra în biroul lui atunci când îi permitea să intre. Cu tata nu puteai să stai să dormi cu el sau să te ții cu programul lui.

Mama stătea după el, toată noaptea, îl ajuta. El dimineața, la ora 6, se punea și dormea. Erau singurele ore de somn pe care le avea, dormea foarte puțin.

Lidia Vadim, despre relația dintre părinții ei: „Tata a fost totul pentru ea”

Întrebată despre relația dintre părinții ei, Lidia Vadim a mărturisit că toate sacrificiile pe care mama lui le-a făcut au fost din dragoste. Mihai Ghiță a vrut să afle de la invitata lui dacă nu i-a fost greu mamei sale să trăiască în atâtea reguli, să facă atâtea pentru el. 

Lidia Vadim: L-a iubit foarte mult. Tata a fost totul pentru ea și pentru că a avut familia pe care și-a dorit-o. Tata era omul care oferea foarte mult, nu material neapărat. Ne oferea siguranță, încredere, protecție și atunci, chiar dacă pe partea cealaltă e o presiunea foarte mare pe tine, pe cealaltă parte ai și cadrul să faci chestiile astea. Tata i-a oferit lucrurile astea, o familie, o casă. Iubire a existat, dar de-a lungul anilor se transformă într-o altfel de iubire. Ei aveau iubirea asta care trecuse testul timpului. Au fost căsătoriți 30 de ani.