Dinu și Deea Maxer au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, având în spate o relație de 18 ani. Anunțul divorțului a venit ca o surpriză pentru toată lumea, însă cei doi s-au declarat asumați în decizia luată și au decis să o ia de la capăt cu alți parteneri. După ce Deea Maxer și-a oficializat relația cu Robert, a venit rândul lui Dinu Maxer să anunțe oficial că este într-o relație.

Citește și: Deea Maxer începe un job nou, la patru luni după divorț! Ce cursuri a urmat bruneta: „În curând o să vă dau și liber la programări”

Dinu Maxer a recunoscut că are iubită, însă momentan vrea să o țină „secretă”. El susține că sunt împreună de ceva vreme, însă își dorește ca relația lor să rămână în continuare una privată.

Artistul a mărturisit că nu „și-a ieșit din tipar”, ceea ce poate doar să însemne că și noua lui iubită este brunetă.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum.

Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic.

Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”, a declarat Dinu Maxer, potrivit Cancan.

Deea și Dinu Maxer au încercat să își salveze căsnicia înainte de divorț

Deea și Dinu Maxer au încercat de mai multe ori să își slaveze relația, însă divorțul a fost iminent. Se pare că cei doi pur și simplu nu se mai înțelegeau și se certau încontinuu.

Artistul a mărturisit că lui i-a fost cel mai greu să treacă peste divorț. În momentul de față, Dinu și Deea Maxer au o relație de prietenie de dragul celor doi copii ai lor: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. 

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălălt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare”, a dezvăluit Dinu Maxer în urmă cu câteva luni, pentru Click.