Dinu Maxer iubește din nou după divorțul de Deea Maxer, femeia cu care a fost mai bine de 18 ani și cu care are doi copii. După câteva luni în care și-a ținut noua relație ascunsă, celebrul artist și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia. Povestea lor de dragoste a început în timpul verii, în timp ce se aflau în Dubai. Totul a început de la o relație de prietenie, însă sentimente mai profunde i-au luat prin surprindere pe amândoi.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au planuri mari de viitor, însă nu își doresc să se grăbească. 

Citește și: Dinu Maxer are iubită! De ce a ales să o țină ascunsă pe noua femeie din viața lui: „Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele”

Celebrul cântăreț a fost întrebat recent dacă își dorește să ducă relația cu noua iubită la nivelul următor și dacă s-au gândit vreodată să facă un copil.

Dinu Maxer a recunoscut că este mult prea devreme să se gândească la un pas atât de important. 

„E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta în momentul asta nu mi se pare normală”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii televizate. 

Dinu Maxer a dezvăluit că cei doi urmează să facă o nouă călătorie, care are și o valoarea sentimentală. Celebrul cântăreț și noua lui iubită vor merge din nou în Dubai, acolo unde a început povestea lor de dragoste. „

Spun în premieră. Plecăm la sfârșitul lunii Noiembrie din nou în Dubai ”, a mai spus artistul. 

Ce părere are Deea Maxer despre Magdalena, noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu văd absolut nimic greșit” 

Deea Maxer a fost prima care și-a refăcut viața după divorț. Vedeta s-a îndrăgostit de Robert Drilea, alături de care se afișează tot mai des pe rețelele de socializare.

Cei doi merg în vacanțe împreună și petrec timp alături de cei doi copii ai brunetei. Întrebată ce părere are despre faptul că noua iubită a lui Dinu Maxer i-a cunoscut deja pe cei doi copii, la scurt timp după oficializarea relației, Deea Maxer a recunoscut că nu vede asta ca pe o problemă. Ea a mărturisit că își dorește ca cei doi copii ai ei să aibă o relație frumoasă atât cu iubitul ei, cât și cu Magdalena, iubita fostului ei soț. 

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer, pentru  Cancan.