Marius Elisei iubește din nou și nu vrea să ascundă acest nou capitol din viața lui de ochii lumii. După despărțirea de Oana Roman, el și-a oficializat relația cu noua lui iubită, cu care formează un cuplu de mai bine de o lună de zile. Fostul soț al vedetei are planuri mari de viitor cu noua femeie din viața lui. Cei doi s-au mutat deja împreună și iau în calcul chiar să treacă și la pasul următor.

Citește și: Marius Elisei a vorbit despre căsătorie, după ce a confirmat relația! Noua lui iubită este mai mare: „Este foarte calmă și iubește copiii”

Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că se gândește serios la căsătorie și chiar venirea pe lume a unui copil. Marius Elisei a mărturisit că nu stă pe gânduri în ceea ce privește relația sa.

El se bucură de compania iubitei sale și nu vrea să piardă timp.

„De ce nu?! (nr. să aibă un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Da (nr. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem.

Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile, sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei, pentru un post de televiziune.

Marius Elisei și iubita lui și-au amânat vacanța din Praga: „Am primit un telefon de urgență” 

Marius Elisei și iubita lui aveau de gând să petreacă un weekend de vis împreună, în Praga. Planurile lor au fost date peste cap din cauza unei urgențe, după ce fostul soț al Oanei Roman a primit un apel de urgență și a trebuit să meargă în Pitești. Din fericire pentru ei, Marius Elisei și noua lui iubită au reușit să amâne biletele pentru weekendul următor. 

Citește și: Marius Elisei a vorbit despre căsătorie, după ce a confirmat relația! Noua lui iubită este mai mare: „Este foarte calmă și iubește copiii”

„Din păcate pot să te anunț că nu am mai apucat. A trebuit să anulăm pentru că am primit un telefon de urgență și a trebuit să până la Pitești. Asta e. Se mai întâmplă. S-a anulat Praga pentru weekend-ul viitor. Le-am decalat, am avut timp să le decalez (n.r. biletele de avion)”, a declarat Marius Elisei, la o emisiune TV. 

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și noua lui iubită: „Este foarte calmă și iubește copiii” 

Marius Elisei și noua lui iubită se cunosc de mulți ani, însă drumurile lor nu s-au intersectat până acum mai bine de o lună. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar de pe 6 septembrie formează oficial un cuplu. Noua iubită a cunoscut-o deja pe Isabela, fiica lui Marius Elisei cu Oana Roman. 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.  N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.   În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical”, a declarat Marius Elisei, la un post de televiziune.