Marius Elisei trăiește o nouă poveste de dragoste, după despărțirea de Oana Roman. Ce doi au divorțat în anul 2021, însă au existat mai multe despărțiri și împăcări până în luna septembrie a acestui an. După ce au hotărât că cel mai bine pentru amândoi este să o ia pe drumuri diferite, se pare că Marius Elisei a fost primul acre și-a refăcut deja viața. El a dezvăluit că iubește din nou, însă nu dorește să facă publică identitatea noii sale iubite.

În schimb, fostul soț al Oanei Roman a oferit primele detalii despre care i-a furat inima. Chiar dacă se cunosc de ani buni, ei nu au avut nicio tangență până acum câteva săptămâni. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar de pe 6 septembrie sunt de nedespărțit. 

Citește și: Oana Roman, despre ce e cel mai greu ca mamă singură! Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor: „Am grijă de casă, de Isa, de mama”

Noua iubită a lui Marius Elisei a cunoscut-o deja și pe fiica acestuia, pe Isabela. Vedeta a mărturisit deja că se bucură pentru fostul ei soț și noua lui iubită, iar cel mai important pentru ea este ca fiica ei să fie liniștită. Marius Elisei a dezvăluit că noua lui iubită lucrează în domeniul medical și este foarte atentă cu copiii. 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.

N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.  În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical”, a declarat Marius Elisei, la un post de televiziune. 

Noua iubită a lui Marius Elisei este mai mare decât el: „Nu a mai fost căsătorită”

Marius Elisei a mai dezvăluit un detaliu important despre noua lui relație. Noua lui iubită este mai mare decât el, însă acest aspect nu este deloc unul important pentru cei doi. Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că noua lui iubită nu a fost niciodată căsătorită, însă „nu se știe niciodată” ce le va rezerva viitorul. 

„Atât eu am avut o viață tumultuoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman. 

Ulterior, Marius Elisei a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram în care a ținut să specifice faptul că noua lui iubită este mai mare decât el cu

doar trei ani. Fostul soț al Oanei Roman a împlinit recent 37 de ani, iar noua lui iubită are 40.  „Se pare că am făcut o greșeală. Se întâmplă, asta e. 37 (eu) vs 40 (ea). Greșeala e omenească”, a scris Marius Elisei la Instastory.

Oana Roman, primele declarații despre noua iubită a lui Marius Elisei: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă” 

După ce anunțul că fostul ei soț și-a găsit deja o nouă iubită, Oana Roman a făcut mai multe declarații pe pagina ei de Instagram. Vedeta a dezvăluit că este „împăcată și liniștită” cu aceste vești, în contextul în care fiica ei a întâlnit-o deja pe noua iubită. Tot ce speră vedeta este că amândoi se vor implica în creșterea fetiței lor și se bucură că ambii părinți pot fi liniștiți. 

„Sunt extrem de împăcată și de liniștită și de bucuroasă că el este bine, că Isa poate, în sfârșit, să se bucure de amândoi părinții în mod liniștit, cu fiecare în parte.  Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă, sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem pe Isa și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, dacă se poate, și în mod cat mai corect și mai serios pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice amândoi în creșterea ei.  Și cam asta a fost tot! Va mulțumesc! Doamne ajută și mergem mai departe!”, a spus Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.