Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu doi ani de zile, în anul 2021, însă relația lor nu s-a încheiat atunci. Cei doi au încercat de mai multe ori să își refacă căsnicia și și-au mai dat șanse. În ciuda eforturilor de a fi din nou o familie, în special pentru fetița lor, Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la concluzia că trebuie să o ia pe drumuri separate.

Ruptura oficială între cei doi a avut loc pe data de 3 septembrie, a anunțat chiar vedeta.

Citește și: Oana Roman, despre ce e cel mai greu ca mamă singură! Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor: „Am grijă de casă, de Isa, de mama”

Oana Roman a făcut mai multe declarații la secțiunea de stories de pe Instagram, unde a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale și noua lui relație.

Ea a dezvăluit că este bucuroasă pentru fostul ei soț și s-a rugat să își găsească o parteneră. Mai mult decât atât, Isabela a cunoscut-o deja pe noua iubită a tatălui ei.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai

vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști(...)

Și ca să închei, spun încă o dată, sunt extrem de împăcată și de liniștită și de bucuroasă că el este bine, că Isa poate, în sfârșit, să se bucure de amândoi părinții în mod liniștit, cu fiecare în parte.

Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă, sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem pe Isa și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, dacă se poate, și în mod cat mai corect și mai serios pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice amândoi în creșterea ei.

Și cam asta a fost tot! Va mulțumesc! Doamne ajută și mergem mai departe!”, a spus Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Marius Elisei are o nouă iubită: „Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos” 

Marius Elisei a anunțat că iubește din nou. Fostul soț al Oanei Roman a specificat faptul că nu vrea să divulge numele noii sale iubite, semn că momentan vrea să țină relația ascunsă.

Bărbatul a declarat că în acets moment are tot ce își dorește, în special liniște și fericire. 

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei pentru  CANCAN.RO.