Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul anului 2022, iar de atunci cei doi au încercat să mai ofere șanse poveștii lor de dragoste. Aceste împăcări au avut loc în special de dragul fiicei lor, Isabela. Într-un final, ei au ajuns la concluzia că viețile lor trebuie să o ia pe drumuri diferite și să încerce, dar să fie alături de fiica lor cât de mult pot.

Citește și: Oana Roman, profesoară la o școală din București! Iată ce va preda fiica lui Petre Roman: „Am hotărât cu directoarea”

Fosta prezentatoare TV a fost întrebată recent pe pagina ei de Instagram despre cât de dificil este să fii o mamă singură, în contextul în care se împarte între educația fiicei sale, treburile casnice și vizitele la mama sa, Mioara Roman.

Vedeta a mărturisit că nu este deloc ușor și are momente când se simte epuizată, însă încearcă din răsputeri să se pună de fiecare dată pe picioare, deoarece cele mai importante persoane din viața ei depind de ea.

„Cu siguranță nu este ușor, pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici mătuși, nici soți, nimic, nimic. Sunt eu mine și cu Isa.

Nu pot spune că e ușor, dar nu am de ales, dar m-am învățat. Viața m-a învățat că dacă nu le rezolv eu, nu le rezolvă nimeni. Atunci am grijă și de casă, de Isa, de mama, de absolut tot singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, foarte stresată. Mă simt oboistă psihic mai ales, dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”, a declarat Oana Roman, la Instastory.

Oana Roman și-ar fi dorit ca Marius Elisei să fie alături de fiica lui în prima zi de școală: „Va fi bine” 

Pe data de 11 septembrie 2023, fiica Oanei Roman a început prima zi de școală din clasa a 3-a, într-o școală nouă, dintr-un sistem privat. Vedeta este extrem de emoționantă și entuziasmată pentru noul capitol din viața fiicei sale, mai ales că este convinsă că este pe mâini bune în noua școală.

I-a fost alături Isabelei în această zi importantă, însă un singur lucru și-ar fi dorit să fi fost diferit, deoarece o persoană extrem de importantă a lipsit. Oana Roman a mărturisit că fiica ei ar fi avut nevoie și de prezența tatălui în acest moment important pentru fiica lor. Cu toate acestea, ea este încrezătoare că Isa va face față tuturor provocărilor, mai ales că îi este alături la fiecare pas. 

„E ușor nostalgică pentru că trebuie să se obișnuiască într-un nou mediu și noi colegi. Va fi bine. Azi am susținut-o și i-am fost alături, am încurajat-o și am fost doar eu cu ea, dar știu că îi dau putere chiar dacă poate fi ar fi avut nevoie și de prezența tatălui. Prima zi de școală într-o școală altfel, elegant, frumos și multe activități”, a  spus fosta prezentatoare TV, pe pagina ei de Instagram.