Oana Roman, jefuită în propria casă! Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a trecut printr-o situație greu de imaginat. Vedeta a fost jefuită de menajerele care au fost angajate la firma de curățenie pe care a contactat-o și de la care a solicitat serviciilor.

Vedeta a observat că îi lipsesc lucruri după ce au plecat femeile care au făcut curățenie în locuința acesteia.

Influencerița nu a apelat însă la Poliție, chiar dacă încearcă să își recupereze din lucruri.

Oana Roman, jefuită în propria casă! Vedeta a decis să nu facă plângere la Poliție: „Vom vorbi despre asta curând”

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde vedeta împărtășește atât momentele bune cu urmăritorii ei, cât și pe cele mai puțin plăcute din viața sa.

Recent, vedeta a dezvăluit că i-au dispărut lucruri din casă. Pentru că nu are însă camere de supraveghere în incinta locuinței, Oana Roman nu are însă probe concrete împotriva celor pe care le bănuiește de furt, așa că a hotărât să nu meargă la Poliție și nu a depus plângere.

Citește și: Injecțiile „de slăbit”, posibil risc de suicid! Trendul periculos a ajuns de ceva vreme și în România

Jaful a avut la locuința Oanei Roman din Tunari. În urma evenimentului neplăcut, vedeta s-a declarat extrem de dezamăgită de firma de curățenie pe care a contactat-o și la serviciile căreia a apelat.

„Firma de curățenie pur și simplu și a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat ce drept care cred că

voi apela la public pentru a reuși, eventual, să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând”, a transmis Oana Roman, recent, pe pagina ei de Instagram.