Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Oana Roman trece prin clipe grele după ce Mioara Roman a ajuns la spital cu o noapte în urmă. Pentru că vedeta nu se afla în București, Oana Roman a mărturisit că a petrecut toată noaptea la telefon, cu medicii cu care a discutat despre starea de sănătate a mamei sale.

Din fericire, starea Mioarei Roman a fost stabilizată între timp, așa cum a anunțat Oana Roman pe rețelele de socializare, unde păstrează în permanență legătura cu urmăritorii ei.

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Oana Roman este foarte îngrijorată pentru mama sa: „E din ce în ce mai fragilă și e tare greu”

În ultimii ani Mioara Roman a ajuns de mai multe ori la spital. Chiar dacă se află internată la un centru de recuperare din Snagov, unde are parte de cele mai bune îngriji, iată că fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de urgență la o unitate medicală.

Cu câteva ore în urmă, Oana Roman le-a povestit urmăritorilor ei că a avut parte de o noapte foarte grea, după ce mama ei a ajuns pe mâna medicilor.

„A fost o noapte grea. Mama nu s-a simțit bine și eu am stat la telefon cu doctorii toată noaptea. Acum e stabilă și deși nu am dormit decât câteva ore, plec spre casă pentru că trebuie să mă duc la ea la spital. 

Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea as da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât sa lupt pentru ea pana la capăt. Doamne ajuta!

Citește și: Azilele groazei scot la iveală cruzimi și ilegalități de neimaginat! Demisiile curg pe bandă rulantă

Câteodată sunt și zile grele și momente când simt ca ma copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparenta și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericita se vede, când îmi e greu va spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau. Anii ăștia au fost grei deși cu multe momente frumoase.

Doare cel mai tare ca nu pot face minuni pentru mama”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.