Oana Lis, copleșită de problemele financiare. Problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis în ultimii ani au făcut ca bugetul familiei să fie complet afectat. În ultima perioadă, Oana Lis a recunoscut că se confruntă cu probleme financiare serioase, așa că a decis să ia anumite măsuri, pentru a ușura traiul de zi cu zi al familiei.

Prin urmare, Oana Lis a decis să scoată la vânzare mai multe obiecte personale de-ale sale și de-ale partenerului ei de viață.

În acest sens, Oana le-a cerut părerea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, copleșită de problemele financiare. Soția fostului edil nu se lasă afectată de criticile oamenilor: „Asta e culmea invidiei dintre femei”

După ce Oana Lis a postat mesajul anterior pe rețelele de socializare, pentru că aceasta are nevoie de bani pentru cheltuielile de zi cu zi ale familiei și pentru a achitata costurile pe care le presupun problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, iată că reacțiile nu s-au lăsat mult așteptate.

Mai multe persoane au comentat la postarea cu pricina și au acuzat-o pe Oana Lis că „cerșește” în mediul online.

Aceasta nu s-a lăsat însă afectată de mesajele răutăcioase și le-a oferit un răspuns tăios.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru cel care a susținut-o după moartea lui Nosfe. Ce i-a transmis aceasta lui LU-K Beats: „Cuvintele nu sunt suficiente”

„Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare

are valorile lui umane după care se ghidează!

Asta e culmea invidiei dintre femei… S-au activat unele p-aici că de ce să cerșesc eu p-aici și să primesc ceva… și nu ele! Bine că n-am primit nimic. V-am pus o întrebare, pentru că atunci când suntem mai mulți sunt și mai multe idei. Dar e tare asta… am înțeles că ne batem pe bărbați, că e bătaie pe ăia buni…ca să ne uităm ce rochiță, gentuță are vreuna… dar asta e ultima”,

le-a răspuns Oana Lis celor care o acuză.