Oana Lis, foc și pară de supărare! Oana și Viorel Lis formează un cuplu de aproximativ 25 de ani iar din anul 2011 sunt căsătoriți. În ultimii ani, povestea lor de dragoste a fost greu încercată după ce fostul om politic a început să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate.

Oana Lis, foc și pară de supărare! Vedeta, foarte revoltată de felul în care oamenii reacționează la nevoile fostului politician: „Trăiesc această discriminare zilnic”

Cu câteva zile în urmă, Oana Lis a mărturisit că se descurcă din ce în ce mai greu. Atunci când Viorel Lis a căzut din picioare, Oana a chemat un echipaj de pompieri pentru a-l putea ridica de jos pe partenerul ei de viață. Cu ocazia acelui eveniment extrem de neplăcut, Oana Lis spune că a apelat și la ajutorul vecinilor săi, care însă i-ar fi întors spatele din cauza vârstei înaintate a soțului ei.

Oana Lis spune că nu este nici pe departe singurul episod de discriminare cu care s-a confruntat ea și soțul ei.

Citește și: Teo Trandafir, declarații inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: "A început să plângă el; și nu s-a oprit"

„Lumea zice că unii oameni se poartă urât cu bătrânii, eu, din păcate, trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic.

Da, mi s-a întâmplat ca Viorel să cadă în casă și e foarte greu, nu am putut să-l ridic și m-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn, și nu a vrut să mă ajute.

Din păcate, în București, toți stăm în apartamentele noastre, nu ne mai interesează de vecini, de cei în vârstă.

Zilele trecute am simțit discriminare, aveam nevoie la notariat cu Viorel și am fost înainte să vorbesc.

Citește și: Azilele groazei scot la iveală cruzimi și ilegalități de neimaginat! Demisiile curg pe bandă rulantă

I-am spus că am nevoie de actul ăsta, că Viorel e greu deplasabil, nu s-a uitat decât jumătate de minut la hârtie, a văzut despre cine este vorba și mi-a zis că domnul notar nu are timp de dvs că pleacă în vacanță… Nu le convenea să stea după unul

bătrân”, a povestit Oana Lis în cadrul emisiunii „La Măruță”.