Oana Roman și fiica ei, Isa, trec printr-o perioadă dificilă. În timp ce se aflau în vacanță în Bulgaria, vedeta a primit vestea tristă cu Bubble, unul dintre cățeii familiei, s-a stins din viață. Oana Roman a împărtășit anunțul tragic cu urmăritorii ei pe rețelele de socializare. Bubble i-a fost alături vedetei mai bine de 12 ani din viață. 

Citește și: Oana Roman, jefuită în propria casă! Vedeta a fost prădată de menajerele de la o firmă de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri”

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten, companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare.

Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”
, a scris Oana Roman pe Instagram.

Gestul făcut de Oana Roman pentru fiica ei, după moartea cățelului: „Este tristă, deși e ziua ei de nume”

Oana Roman i-a dat vestea fiicei sale după ce s-au întors din vacanță. Fiica lui Petre Roman a mărturisit cu durere în suflet că casa este mai goală acum, în lipsa lui Bubble.

Chiar dacă mai au o cățelușă, pe Luna, ea simte că lipsește o parte din căminul lor. Isa a fost devastată în urma acestei vești, motiv pentru care Oana Romana  decis să o mai înveselească puțin. Pe data de 15 august, Isa și-a sărbătorit ziua onomastică, motiv pentru care mama ei i-a făcut o surpriză cu un tort. Vedeta s-a asigurat că Isa este înconjurată de oamenii care o iubesc, în speranța că o va înveseli de ziua ei de nume. 

„Am ajuns cu bine acasă. Luna ne așteaptă cu bucurie… golul însă e mare. Casa e goala și pustie. Ne vom obișnui tare greu fără Bubble. Dar viața merge înainte și rămân cele mai frumoase amintiri cu un cățel care a fost minunat și perfect. Și pentru că Isa chiar este tristă, deși e ziua ei de nume, i-am luat un tort drăguț ca să îi urăm și să o veselim”,

a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.