Oana Roman trece prin momente dificile, după ce mama ei a ajuns din nou pe patul de spital din cauza problemelor de sănătate. Fosta prezentatoare TV a făcut un apel la rugăciune pe rețelele de socializare, în care își roagă fanii să o poarte în gândurile lor și pe mama ei, care traversează o perioadă dificilă. Vedeta le-a mulțumit urmăritorilor ei pentru toate momentele în care i-au fost alături și faptul că sunt în continuare alături de ea. 

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce Marius Elisei a anunțat că are o nouă iubită: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă, lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar, în momentul ăsta, e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți… Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi, vă

rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă în a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”
, a povestit Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman, dezamăgită de rudele ei: „Nu s-au interesat în aceste zile de starea mamei” 

Oana Roman a mărturisit că se simte singură în această perioadă, mai ales că rudele ei nu s-au interesat deloc de starea Mioarei Roman.

Pentru vedetă contează mult orice mesaj de încurajare în această perioadă, în contextul în care simte că familia parcă a uitat de ea, cât și de mama ei, 

„Vă mulțumesc pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva, mă sprijin pe voi, căci… nimeni dintre „rudele” mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei”, a mai spus vedeta.

Fosta prezentatoare a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj de încurajare pe care l-a primit de la o persoană apropiată.

Oana Roman a mărturisit că sunt persoane de la care nu s-ar fi așteptat să o caute și să îi trimită gânduri pozitive în această perioadă, în timp ce tatăl ei, Petre Roman, și sora ei, Catinca, nici nu i-au trimis un mesaj. 

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu pare că au disponibilitate să întrebe ce faci?, ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai și care fac diferența.

Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare”, le-a transmis Oana Roman fanilor ei.

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Veștile sunt ușor mai bune față de ieri” 

În urmă cu puțin timp, Oana Roman le-a dat o veste bună fanilor. Vedeta a mărturisit că merge să își viziteze mama, după ce medicul i-a dat vești mai bune despre starea ei de sănătate.

Ea le-a mulțumit încă o dată fanilor pentru susținerea pe acre i-au arătat-o în aceste zile și speră ca veștile să fie în continuare unele mai bune. 

Citește și: Oana Roman, despre ce e cel mai greu ca mamă singură! Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor: „Am grijă de casă, de Isa, de mama”

„Mă îndrept spre spital să vorbesc cu domnul doctor. Am sunat și mi-au zis că pot să mă duc după ora nouă. Veștile sunt ușor, ușor mai bune față de ieri, dar nu știu cât de bune până nu ajung să vorbesc cu domnul doctor care o are pe mama în grijă. Vă țin la curent, e stabilă, vom vedea, nu sunt vești mai rele ca ieri, deja e un pas înainte. Cred că toate rugăciunile voastre au însemnat foarte mult și vă mulțumesc, sunt profund recunoscătoare”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.