Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist în sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care urma să o poarte la nunta lor din septembrie. Cei care au cunoscut-o vor avea ocazia să-și ia rămas bun și să o însoțească pe ultimul drum.

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în Ploiești

Sora ei a mărturisit că soția lui Gabriel Vasiliu a fost adusă la o capelă din Ploiești, orașul în care va avea loc înmormântarea acesteia.

Înmormântarea va avea loc în câteva zile, iar sora sa a anunțat că toți cei care doresc să își prezinte condoleanțele sunt bineveniți să fie alături de familie în aceste momente grele.

Se pare că mama lui Gabriel Vasiliu nu are nicio idee de ce sora ei a decis să o înmormânteze pe Ana Maria în Ploiești, orașul natal al cerui cu care a fost căsătorită anterior.

Femeia a mărturisit pentru  Actualitate.net  că cei doi aveau în continuare o relație apropiată și țineau legătura destul de des, însă nu înțelege de ce s-a implicat atât de mult în organizarea funeraliilor.

„Întrebarea asta i-a pus-o și soțul meu, cu ce drept te implicit tu așa mult? Pentru că nici înmormântarea nu va avea loc nici la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești”, a

spus mama lui Gabriel Vasiliu.

Citește și: Ana-Maria Vasiliu va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care ar fi purtat-o la nuntă. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în câteva zile, mai precis sâmbătă, 21 septembrie 2024, la ora 11:30, în Ploiești, orașul natal al fostului ei soț.

„Pentru cei care vor să ne fie alături în aceste momente grele și doriți să îi transmiteți un ultim gând bun, sora mea- ANA MARIA

– de astăzi a fost adusă la Capela Cimitirului Bolovani. (Strada Eroilor, Ploiești). Înmormântarea va avea loc sâmbătă după ora 11.30”,  este mesajul transmis de sora acesteia.

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace la nuntă

Ana Maria Vasiliu va fi îngropată în rochia de mireasă pe care urma să o poarte la nunta din septembrie.

Familia lui Gabriel Vasiliu a trimis rochia în Olanda, unde tânăra a fost găsită fără suflare. 

Citește și: Cum a reacționat Gabriel Vasiliu, după ce a aflat că soția lui a fost ucisă. Specialiștii au intervenit de urgență: „Nici nu poate să vorbească”

„Nici înmormântarea nu va avea loc la mama ei acasă, nici la Rovinari, ci la el în Ploiești.

Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit”, a precizat mama lui Gabriel Vasiliu, în urmă cu doar câteva zile, pentru Actualitate.net.