Îndurerați, apropiații așteaptă clarificări din partea anchetatorilor olandezi, care investighează cazul. Tincuța Vasiliu, soacra femeii și o persoană foarte apropiată de aceasta, a declarat că familia nu are nicio suspiciune legată de evenimentele din acea zi tragică.

Cum a reacționat Gabriel Vasiliu, după ce a aflat că soția lui a fost ucisă

Fiul ei este profund afectat de când a aflat vestea tragică.

Gabriel și Ana Maria au vorbit cu puțin timp înainte de incident, iar Tincuța Vasiliu a relatat că Ana Maria era la cumpărături și i-a spus soțului că va merge acasă și va pregăti ceva de mâncare.

Aceasta a fost ultima conversație pe care Gabriel a avut-o cu soția sa. Aflat în închisoare, el este sprijinit de psihologi pentru a face față acestei perioade dificile.

Tincuța Vasiliu avea o relație extrem de apropiată cu nora ei, pe care o considera ca pe propria fiică. Ea a vorbit despre tragedie, menționând că fiul său, Gabriel, aflat în închisoare de patru luni, a avut o discuție cu soția sa chiar în seara în care s-a produs tragedia.

„Era la cumpărături când a vorbit cu el, i-a zis că merge acasă și își prepară ceva e mâncare.

Ceasul era vreo 6 și ceva seara, ora României”, a spus soacra tinereu, conform CANCAN.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai a oferit primele declarații, după toate acuzațiile primite de la studente. Fostul profesor s-a apărat în fața magistraților

De când a aflat de moartea soției sale, Gabriel este profund devastat, însă colegii din închisoare și conducerea penitenciarului îi oferă sprijin în aceste momente dificile.

De asemenea, el beneficiază de ajutor specializat din partea unui psiholog.

„Băiatul meu nici nu poate să vorbească, este dărâmat psihic. Mă sună mai des de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Ana Maria, este dărâmat de această durere imensă. Suntem distruși, pentru că nu era noră pentru noi, era fiica noastră. Toată lumea, tot penitenciarul este lângă Gabriel, psihologi, psihiatri, toată lumea. Mama ei este devastată, era primul ei copil, sunt șapte frați, ea era cea mai mare dintre ei”, a

mai spus Tincuța Vasiliu.

Ce a mai spus mama fostului concurent despre această situație

Mama lui Gabriel își apără fiul, afirmând că acesta nu are nicio legătură cu traficul de persoane. Totuși, ea nu a oferit detalii despre motivul arestării sale, menționând că avocatul i-a recomandat să nu vorbească despre acest subiect.

Citește și: VIDEO Principalul suspect al dublei crime din Constanța ar fi ucis mai multe femei. Anchetatorii cercetează alte cazuri similare

„În copiii buni se dă, cu ăla din 2 Mai care a omorât doi tineri nu s-a făcut atâta zarvă. Copilul meu avea trei joburi, nu a avut nici măcar o amendă, a fost fotbalist, lucra ca pompier. Ne-am judecat cu o femeie timp de 4 ani, dar nu pot să vă spun mai multe. Gabriel și Ana Maria se iubeau foarte mult. Nu știm care este motivul pentru care a fost omorâtă. Sunt ruptă de realitate”, a adăugat femeia.