Aceasta ar fi temerea anchetatorilor care cercetează și alte cazuri similare din județul Constanța. Între timp, noi imagini apar în cazul celor două femei ucise. Iubita suspectului s-a dat drept mama uneia dintre victime și a furat acesteia lucrurile din hotel. În această imagine de pe camerele de supraveghere apare iubita lui Nicolae Mitrea, împreună cu fiul ei de 15 ani.

Principalul suspect al dublei crime din Constanța ar fi ucis mai multe femei

Veniseră la hotelul unde fusese cazată Denisa pentru a-și acoperi urmele. Victima nu apucase să își achite camera și avea încă lucrurile acolo, iar cei de la recepția hotelului nu o mai văzuseră de trei zile.

Camera a fost achitată așadar de concubina criminalului din banii Denisei care fusese ucisă cu trei zile înainte. De altfel, chiar criminalul ar fi venit să o ia pe femeie de la hotel la cinci dimineața chiar în ziua când plănuia să o ucidă.

„În dimineața când a plecat de aici în ultima zi, la ora cinci a venit chiar cel care apare că ar fi omorât-o.”

Citește și: VIDEO Cum au avut loc cele două crime din Constanța. Familia principalului suspect este considerată complice

Surse din anchetă susțin că Denisa ar fi plecat drogată de la hotel și că odată ce a ajuns în apartamentul călăului în Năvodari, ar fi continuat să consume cu el substanțe interzise: „Tot cartierul acesta este plin numai de tine care

se consumă substanțe interzise, nimeni nu le face nimic, aici face cum vrea fiecare. A fost de atâtea ori poliția și nu s-a luat nicio măsură”

Anchetatorii cercetează alte cazuri similare

„Că eu îl plasez în zona stizofrenică cu delir din acest acvazie religios. N-are sensibilitate morală, n-are sensibilitate afectivă este impulsiv și este agresiv” După

ce au întreținut relații sexuale, criminalul a ucis o pe timișoreancă plănuind cu iubita lui în avans cum să ia banii, telefoanele și mașina și ulterior să scape de cadavru. „ Ținta fost îmbogățirea, jaful. Cui? Al întregii grupări, avem unu matur, încă un matur avem un minor avem pe nevasta făptuitorului. Cu atât mai periculoasă este lucrarea criminală a acestora, cu cât avem de-a face cu minorul de 15 ani, cu nevastă-sa și cu un alt participant se conturează, toți împărtășesc aceeași rezoluție infracțională și o pun în act.”

Citește și: VIDEO Dubla crimă de la Constanța. Ce legătură ar fi fost între Delia și principalul suspect: „A plecat pur și simplu”

Aceleași surse din ancheta crimelor în serie spun că Nicolae Mitrea, principalul suspect, nu și-a recunoscut vina. Acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile, la fel și concubina lui, cea care l-ar fi ajutat să și acopere urmele.

Fiul adolescent al femeii complice și el a rămas într-un centru de detenție până la soluționarea cazului.