Individul le-ar fi abordat de pe site-urile cu anunțuri amoroase, iar după ce le-a omorât le-a furat bijuteriile și autoturismele. Una dintre ele a lăsat în urmă un băiețel de numai 5 ani.

Ce legătură ar fi fost între Delia și principalul suspect

Delia avea 34 de ani și locuia la Tulcea în comuna Greci. La începutul lunii iulie femeia a plecat de acasă către Constanța.

Nu i-a spus soțului de ce a plecat, însă din data de 2 iulie nu a mai fost de găsit. La telefon nu răspundea, iar pe rețelele de socializare nu a mai apărut activă. „ Am plecat pur și sim pur și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”

Nenorocirea a ieșit la iveală abia câteva zile mai târziu, atunci când într-un apartament din Mamaia a fost găsit trupul neînsuflețit al Deliei.

Potrivit anchetatorilor, femeia a ajuns acolo după ce și-ar fi dat întâlnire cu șacalul într-un hotel.

Citește și: VIDEO O parcare din aeroport a fost închisă și va fi înlocuită de o stație de metrou. Călătorii au avut o surpriză când au ajuns acolo

De acolo ar fi mers împreună în apartamentul în care și-ar fi găsit sfârșitul. Acasă în comuna Greci, cei care o cunosc sunt în stare de șoc.

Oamenii spun că Delia lucra cot la cot cu soțul ei și că era femeie serioasă. Cu toate acestea, ar fi dat semne că ar putea ascunde lucruri dubioase.

Anchetatorii spun că Delia ar fi practicat pe ascuns prostituția, iar astfel ar fi intrat în anturajul călăului. Vreme de două luni nu au avut nicio pistă cu privire la un posibil ucigaș.

Denisa a dispărut fără urmă, după o vacanță în Bulgarie

Denisa avea doar 28 de ani și era din județul Timiș. În luna august împreună cu părinții și fiul ei în vârstă de 5 ani au mers în Bulgaria. Ar fi petrecut câteva zile acolo, apoi s-au întors în țară și au mai stat câteva zile la Mamaia. Părinții l-ar fi luat pe băiat și ar fi plecat cu el către casă, însă Denisa a mai rămas pentru câteva zile pe litorală, apoi a dispărut fără urmă.

Tânăra ar fi lucrat ca escortă, iar în zilele petrecute în Mamaia și-ar fi căutat clienții și ar fi încărcat poze pe un site de anunțuri, așa ar fi ajuns să își dea și ea întâlnire cu șacalul. Familia, dar și prietenii o știau drept o tânără cu frică de Dumnezeu care nu ar fi avut contact cu anturaje dubioase. Adevărul era cunoscut doar de câteva persoane cărora li se confensa.

Citește și: VIDEO Cum au avut loc cele două crime din Constanța. Familia principalului suspect este considerată complice

Cadavrul Denisei a fost descoperit pe un câmp, între localitățile Sinoie și Mihai Viteazul din Constanța. Era înfășurat într-o pătură de hotel, semn că ar fi fost ucisă în altă parte. Modul de operare ar fi fost același ca în cazul Denisei.

Prima victimă care a sfârșit de mâna șacalului a fost înmormântată la Tulcea. Trupul Denisei, cea de-a doua victimă este încă la institutul de medicină legală unde legiști încearcă să stabilească modul în care a fost ucisă.