Iată cum se va prezenta vremea în fiecare regiune a țării în intervalul 9- 22 septembrie. Vremea se va schimba în toată România. 

Vremea în Banat

Temperatura medie a maximelor va scădea de la 30 de grade în prima zi la aproximativ 23 de grade în a doua zi. În următoarele două zile, temperatura va crește, ajungând în jur de 29 de grade pe 12 septembrie.

După aceasta, vor urma două zile cu temperaturi mai scăzute, de până la 9-10 grade, urmate de o încălzire treptată. În ultimele zile ale prognozei, temperatura medie a maximelor va ajunge la aproximativ 24 de grade.

Vremea în Transilvania

Temperaturile diurne vor scădea până pe 11 septembrie, de la o medie de 28 de grade la aproximativ 22 de grade. În următoarele două zile, temperaturile vor crește cu circa 5 grade, dar pe 14 septembrie vor reveni la valori mai scăzute, în jurul a 20 de grade.

După această dată, temperaturile vor crește treptat, dar nu vor depăși, în medie, 23-24 de grade.

Citește și: VIDEO Inundațiile din Italia au distrus mai multe culturi. A fost emis cod galben

În ceea ce privește temperaturile minime, acestea vor crește în primele două zile, atingând aproximativ 14 grade, dar vor scădea la aproximativ 13 grade până pe 14 septembrie.

După 15 septembrie, temperaturile minime vor rămâne relativ constante, între 9 și 11 grade.

Vremea în Maramureș

Temperatura medie a maximelor va scădea de la 30 de grade în prima zi până la aproximativ 22 de grade în următoarele două zile. Pe 12 și 13 septembrie, aceasta va crește, ajungând în jur de 27-28 de grade. La sfârșitul primei săptămâni, temperatura va scădea cu 7-8 grade, dar va începe să crească din nou treptat, astfel încât în ultimele zile de prognoză

Vremea în Moldova

Până pe 13 septembrie, temperatura medie a maximelor va fi între 25 și 28 de grade. În următoarele două zile, aceasta va scădea cu aproximativ 6 grade și apoi se va stabiliza în jurul a 22 de grade, fără schimbări semnificative. Temperaturile minime vor crește în primele două nopți, atingând o medie de 16-17 grade, dar vor rămâne constante în următoarele trei nopți.

Începând cu 15 septembrie, minimele vor începe să scadă, ajungând în ultimele zile ale prognozei la aproximativ 12-13 grade.

Vremea în Dobrogea

În primele patru zile, temperatura medie a maximelor va fi în jur de 27 de grade. Pe 13 septembrie, va crește ușor, dar apoi va începe să scadă timp de două zile, ajungând la aproximativ 24 de grade. După această perioadă, nu se vor înregistra variații semnificative.

Citește și: VIDEO La un pas de tragedii din cauza vremii. O femeie a fost prinsă sub un copac smuls de vânt

Temperaturile minime vor crește până pe 20 septembrie, atingând o medie de 20-21 de grade; în următoarele două zile, vor scădea cu aproximativ 5 grade, apoi vor rămâne stabile.

Vremea în Muntenia

Temperatura medie a maximelor va scădea de la 30 de grade în prima zi la aproximativ 26 de grade în a treia zi. În următoarele două zile, va crește, atingând în jur de 31 de grade pe 13 septembrie. După aceasta, vor urma două zile cu o răcire de 6-7 grade, iar apoi temperatura va crește treptat. În a doua săptămână de prognoză, temperatura medie a maximelor va ajunge în jur de 24 de grade.

Vremea în Oltenia

În prima săptămână, temperaturile vor fluctua de la o zi la alta, cu maxime medii între 30 de grade pe 9 septembrie și 21 de grade pe 15 septembrie, iar minimele vor varia între 16 grade în prima dimineață și 10-11 grade în ultima. În a doua săptămână, temperatura va crește treptat; în ultimele zile, maximele medii vor ajunge la 24 de grade, iar minimele la 13 grade. Vor fi ploi aproape zilnice, cu intensitate mai mare în jurul datei de 10 și 14 septembrie.