Vedeta și-a deschis sufletul cât de mult a putut, iar detaliile pe care le-a oferit au fost de-a dreptul emoționante. Iată care este adevăratul motiv pentru care și-a luat viața în propriile mâini de la o vârstă atât de fragedă. 

Ana Morodan s-a mutat singură de la vârsta de 15 ani

Ana Morodan a vorbit despre presiunea vieții în ochii publicului și despre traumele pe care le ascunde.

Ea a povestit că s-a mutat singură la 15 ani, subliniind că, deși a primit aplauze, nimeni nu se întreba de ce un copil ar face asta. Ea a menționat că a avut atât momente frumoase în familia sa, cât și perioade dificile, care au avut un impact semnificativ asupra dezvoltării sale.

„Persoanele care trăiesc în ochii publicului nu au vieți perfecte. Și noi avem în spate niște povești, niște lucruri care ne lasă traume, urme, răni în suflet și care ne impactează de-a lungul timpului și în viața de adult.

Eu m-am mutat singură la 15 ani și am avut momente în care oamenii m-au aplaudat, dar nimeni nu se gândește de ce un copil se mută singur la vârsta aceea. Nu au fost tot timpul perioade în viața mea de familie, care au fost plăcute, au fost și perioade mai grele, mai tensionate, care pentru un copil sunt greu de dus.”, a
mărturisit Ana Morodan, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citește și: Ana Morodan, în cârje! Vedeta a ajuns de urgență la spital: „Mi-am rupt ligamentul”

Ana Morodan a explicat că s-a mutat din casa părinților pentru a căuta liniște, având în vedere că mama sa a fost diagnosticată cu cancer de mai multe ori, ceea ce a generat tensiune în familie. Cu toate acestea, a avut grijă de părinții ei până în ultimele momente ale vieții lor.

„Am ales să mă mut din casa în care locuiam cu părinții mei pentru că îmi doream liniște. Repet, mama mea a fost diagnosticată cu cancer de mai multe ori și acest lucru i-a schimbat și comportamentul, motiv pentru care în casă era o situație tensionată. Chiar dacă m-am mutat de acasă am avut grijă de părinții mei până în momentul în care au închis ochii.”,

a mai spus vedeta.

Ce a ajutat-o foarte mult pe Ana Morodan 

Ana Morodan a menționat că un motor important în viața ei a fost găsirea unui spațiu frumos pe care l-a putut decora după bunul plac. Această experiență a determinat-o să creadă că oamenii pot dezamăgi, dar lucrurile nu o fac niciodată. Deși nu a fost un ajutor financiar, această atitudine a fost o sursă de inspirație pentru ea, deși alții o percep ca pe un comportament arogant.

„Motorul meu atunci, care a rămas cu mine de-a lungul timpului a fost că am găsit un spațiu foarte frumos pe care am putut să îl decorez, să îl fac cum îmi place mie. Și atunci, din momentul acela, pentru mine, a rămas literă de lege că oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată. Pe mine m-a ajutat foarte mult chestia asta, financiar singur nu, dar pe mine m-a alimentat. Pentru mine e autentic, dar pentru ceilalți pare arogant. ”, a mai spus ea.

Vedeta a mai explicat că nu mai ține minte exact momentul în care s-a mutat, deoarece mintea are o capacitate de a închide experiențele șocante sau traumatizante. Deși știe cum arăta locul în care s-a mutat, a trăit mult stres și epuizare psihică. A trecut printr-o perioadă dificilă în viața ei de adult, plină de întrebări și nesiguranță, dar acum și-a găsit scopul și a învățat să își stabilească limite.

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj pentru generația de astăzi, în noua ediție a emisiunii „Play IT”: „Dacă vine un tsunami, ei fac poze”

„Nu mai țin minte când m-am mutat, deoarece mintea are o capacitate specială de a se adapta și de a închide anumite momente, care sunt poate șocante sau traumatizante. Știu unde m-am mutat, cum arată, am trăit atât de mult stres și epuizare psihică. Am avut un drum cu mine în viața mea de adult, în anii aceștia de adult, încât nu mai pot să fac acest exercițiu, să mă duc până acolo. Nu îmi mai aduc aminte. Am avut niște ani în care mi-am pus foarte multe întrebări, în care nu m-am mai regăsit în ceea ce fac. Acum mi-am găsit scopul, dar au fost niște ani grei pentru mine, ani în care a trebuit să pun multe puncte, să învăț să pun limite”, a mai mărturisit Ana Morodan.