Ana Morodan, în cârje! Contesa Digitală, așa cum este supranumită în mediul online, și-a îngrijorat fanii după ce a postat mai multe imagini în care are nevoie de cârje.

Ca să nu lase loc de interpretări, influencerița a lămurit imediat situația și le-a explicat totul urmăritorilor ei de pe Instagram.

Ana Morodan, în cârje! Cum se simte influencerița: „Eram programată să mă urc pe munte”

Ana Morodan este foarte activă pe rețelele de socializare iar, după probleme pe care le-a avut în ultimele luni, a decis să le prezinte urmăritorilor săi și lucrurile mai puțin plăcute din viața sa.

Prin urmare, vedeta le-a mărturisit fanilor ei că planurile ei pentru următoarele săptămâni s-au anulat cu desăvârșire. Ana Morodan voia să plece peste câteva zile într-o drumeție pe munte, însă o căzătură întâmplătoare i-a dat toate planurile peste cap.

După ce a alunecat pe scări, Ana Morodan și-a rupt un ligament la picior și a mers de urgență la spital. Acum, Contesa Digitală trebuie să poarte o orteză și momentan are nevoie de cârje ca să se poată deplasa, așa că i-a cerut ajutorul șoferului chiar și pentru a se urca în mașină, pentru că nu poate să se sprijine pe piciorul afectat de căzătură.

Citește și: Ana Morodan, primul anunț după o lună de tăcere

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții… Noah… am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera”, a scris Ana Morodan, pe contul ei de pe o rețea de socializare. 

Vedeta a avut parte de o perioadă foarte agitată în ultimele luni, așa că a hotărât ca de acum să le prezinte urmăritorilor ei și părțile mai puțin plăcute ale vieții sale.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public.

Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, a mai scris influencerița, pe Instagram.